Neverland

Enny's & Natt's blog
6 comments

WISH 2: I know this melody..(SJ Fandom)*kulisek ;)*

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)

Tadááá…a druhá poviedka na želanie je na svete..Ani neviem ako ma tento scenár napadol, ale zapáčil sa mi, preto som ho použila..Podľa mňa je to vhodné na nejaké anime ale aspoň mangu :D…Dúfam, že sa bude páčiť..Pri tomto som nemala žiadne podmienky, tak som to využila.. 😉

P.S: kulisekdúfam, že aj táto poviedka sa ti bude páčiť a nebudeš ľutovať, že si ma o niečo také požiadala :D…Oslovila ma tvoja pripomienka, že si ešte na žiadnom blogu nevidela poviedku na tento párik..brala som to ako výzvu a hned sa do toho pustila..Tak príjemné čítanie 😉

034845

Názov: I know this melody…

Fandom: Super Junior

Couple: KiBum & SungMin /KiMin

Dostupnosť: najmenej +12 😛

Genre: yaoi, romance, school life

Autor: Enny =:)

Venované: kulisek :-*

Bola obedňajšia prestávka. KiBum ležal na lavičke na strechce školy a len tak si vychutnával teplé lúče slnka, ktoré ho šteklili na tvári. Bol znudený, mal sto chutí odísť zo školy domov, lenže nechcel riskovať a preto ostal..Síce z donútenia ale ostal..
Premýšľal nad svojím ničím nezaujímavým životom, ked ho odrazu zo zamyslenia vytrhla jemná melódia kdesi v jeho blízkosti. KiBum zbystril svoju pozornosť, posadil sa a počúval. Hudba bola čím dalej tým krajšia, v tom bol do nej zapojený aj čísi spev.
Bumie podišiel bližšie ku zábradliu, zdalo sa mu, že tá hudba vychádza z miesta rovno pod ním..dosť blízko na to aby to počul zreteľne. Trochu sa vyklonil zo strechy, obzeral sa všade navôkol, pohľad mu padol pred vchod do školy.
Na schodoch sedel chlapec, blondák. V ruke držal gitaru, na ktorej si vybrnkával a spieval nežným hlasom, ktorý KiBuma zasiahol do srdca.
“Kto to je?” pomyslel si.
“Je to nádherné, v živote som nepočul nič krajšie..musím zistiť, kto to je..” povedal si čiernovlások a vrátil sa rýchlo dnu do školy, bežal cez schody ako by tam ani neboli, rútil sa veľkou rýchlosťou..
“Prepáčte..Ospravedlňujem sa..Prepáčte, ponáhľam sa..” ospravedlňoval sa takmer na každom kroku, ked do niekoho omylom narazil. Bol už takmer pred vchodom, zdalo sa mu, že melódia utíchla. Vybehol zo školy, v nádeji, že tam toho chlapca ešte nájde..ale márne, blondáčik zmizol..akoby sa prepadol pod zem. KiBum sa obzeral všade navôkol, ale žiadného blondáka s gitarou v ruke nevidel..
“Zajtra ho musím nájsť..za každú cenu..musím vedieť, kto to je..”povedal si a vrátil sa do školy.
***
KiBum vstal dnes o čosi skôr aby sa dostal rýchlo do školy a mohol začať pátrať, po tom kto mu ukradol srdce. V škole zastavoval svojich spolužiakov, známych aj neznámych študentov,chodil po rôznych triedach..vypytoval sa ľudí na spievajúceho blondáka s gitarou..no nikto netušil o kom hovorí.
“KiBum, čo sa s tebou deje? Doteraz si sa o nikoho nezaujímal a zrazu po niekom pátraš? Čo sa stalo?” pýtal sa ho Siwon, jeho spolužiak.
KiBum už zúfaly zo svojho neúspechu odpovedal kamarátovi: ” Čo by sa dialo nič sa nedeje..len ma zaujala tá pieseň, ktorú spieval..v živote som nič lepšie nepočul..”
“Vážne som ťa ešte nikdy nevidel, aby ťa niečo tak zaujalo a to ťa poznám už dlho.” zadivil sa Siwon.
“Nechaj to tak..” odvrkol KiBum a začal si čmárať na papier.
Prešlo niekoľko dní a po neznámom chlapcovi ani stopy. KiBum mohol hľadať koľko chcel, nikto o ňom  však nič nevedel..Dúfal, že aspoň bude znovu počuť tú krásnu hudbu..ale nič. Po spevákovi akoby sa zľahla zem.
***
“Pod kámo, prosím..nechcem tam ísť sám..” naliehal Siwon na KiBuma v piatok večer uňho doma.
Siwon sa silou mocou chcel ísť pozrieť na novopečenú rockovú skupinu, ktorá mala tento večer vystúpiť v malom klube v štvrti Gangnam.
“Nie, nechce sa mi..radšej budem doma..nie som zvedavý na nejakých nováčikov.” frfľal čiernovlások.
“Pod! No ták, už je to druhý víkend, čo ťa nemôžem nikde dostať..a navyše si mi to v utorok sľúbil pamätáš?” prosíkal Siwon.
“Ja? Kedy som ti niečo také sľuboval?” nepamätal sa Bumie.
“Ked sme išli zo školy domov, rozprávali sme sa ja som na teba začal nadávať,kvôli tomu, že si neprišiel minulú sobotu von..a ty si mi povedal, že ak ti prepáčim, pôjdeš so mnou tento víkend..” vysvetľoval starší chlapec.
“Dobre no, síce som to povedal..ale nepovedal som nič o tom, že pôjdeme na nejaký trápny koncert či čo.” obraňoval sa Bum.
“A nie je to jedno? Ved predsa pojdeme von, záleží na tom kde?..Pod prídu aj Teuk so ShinDongom..Aj im už lezie na nervy ako sa stále od nás dištancuješ, skoro akoby sme už ani neboli najlepšími priateľmi.”
KiBum sa pozrel na Siwona, zdalo sa, že nad niečím rozmýšľa.
“Prosííím..” povedal znovu Siwon.
“Tak dobre, pod jednou podmienkou” povedal napokon Bumie.
Siwonovi sa objavil úsmev na tvári a povedal:” Super, čokoľvek budeš chcieť.”
“Platiť budeš ty, lebo ja som momentálne na mizine..mama mi prestala dávať vreckové, kvôli blbým známkam” odpovedal KiBum.
“V poriadku, ja s tým problém nemám..no a už pod.” usmial sa Siwon, potavil čiernovláska z postele a už aj boli na ceste do klubu.
Pred klubom bolo veľa ľudí, všetci chceli vidieť ten nový objav. KiBum a Siwon vošli do klubu, kde na nich čakali další dvaja parťáci.
“Konečne ste prišli, o chvíľu to začne.” prehovoril jeden z nich.
“Vieš ako dlho mi trvalo, kým som ho vôbec presvedčil?” obraňoval sa Siwon.
“Budte radi, že som vôbec prišiel..” odvrkol čiernovlások.
Priatelia sa presunuli pod pódium aby mali lepší výhľad. Zatiaľ, čo sa Teuk, Siwon a ShinDong zabávali, KiBum vedľa nich len tak bez slova stál. Bol znudený, nechcelo sa mu tam byť.
“Dakujeme, že ste počkali..” na pódium prišlo dievča, ktoré všetkých začalo vítať.
“Privítajte prosím skupinu  TheChildRock, ktorá tu dnes vystúpi po prvý krát..prosím veľký potlesk.” dopovedala uvádzačka a vyzvala všetkých k potlesku.
Pod svetlami reflektorou sa začali zhromaždovať 4 chlapi, gitarista, bubeník, basgitarista a spevák, ktorý tak tiež držal v ruke gitaru ale akustickú.
“Tak ja už pôjdem..” povedal KiBum priateľom, ale tí ho zrejme nepočuli, lebo nič nenamietali.
KiBum sa pustil do kroku, chcel odísť, vôbec nevenoval svoju pozornosť tej novej skupine.
Hudba začala, rozoznela sa po celom klube, KiBuma to donútilo zastať.
“Tá melódia..ja už som ju niekde počul.” povedal.
Spevák začal spievať anjelským hlasom, KiBum sa otočil smerom k nemu. Skoro mu oči z jamôk vypadli. Spevák bol veľmi pohľadný blodniak..KiBum spoznal, že je to ten istý, ktorého videl pred necelým týždňom hrať pred školou, že je to ten istý, po ktorom pátral..je to ten ktorého chcel vidieť, spoznať..Srdce sa mu rozbúchalo rýchlosťou svetla..Rozmyslel si svoj odchod, započúval sa do tej nádhernej piesne…
Koncert trval niečo vyše hodiny, KiBum sa ospraveldnil Siwonovi, že s nimi neide preč, pretože má niečo čo si potrebuje zariadiť. Nechali ho teda samého.
KiBum sa presunul k zadnému vchodu klubu, aby sa mohol stretnúť so spevákom, SungMinom..Čiernovlások nemohol prepočuť jeho meno, ked ho dievčatá v klube po celý čas vykrikovali.
Prešlo asi desať minút a skupina konečne vyšla von.
“Bolo to skvelé, videli ste ako nám tlieskali?..SungMin, bol si úžasný, vedeli sme,že je na teba spoľah.”bavili sa medzi sebou rozosmiatý chlapci, nevšímajúc si KiBuma stojacého pri stene.
“Sungmin?” odvážil sa KiBum.
“Áno?” opýtal sa blondáčik.
“Môžem s tebou hovoriť?”
“Ty ho poznáš?” opýtali sa chlapci zo skupiny.
Sungmin na to nereagoval len rovno odpovedal KiBumovi :”Jasné, chlapci osravedlnite ma?..Potom za vami prídem.”
KiBuma zaskočilo, že to všetko išlo tak ľahko.
“Okey, ale nezdrž sa dlho…maj sa.” rozlúčili sa s kamarátom a odišli preč.
Minie a Bumie, stáli istú chvíľu bez slova, pozerali na seba, ked sa blondáčik odrazu opýtal:”Tak o čo ide?”
KiBum sa prebral a povedal:”Ty sa ani nepýtaš kto som?”
“Viem, že sa mi určite predstavíš, ked so mnou budeš hovoriť.” usmial sa SungMin.
“Tak potom, môžme ísť niekam inam?” povedal KiBum úplne pohltený Minieho úsmevom.
“Navrhujem park, nie je to daleko a nikto nás tam nebude vyrušovať.” povedal, čiernovlások len prikývol a obidvaja sa dali do kroku.
Za malú chvíľu došli do parku posadili sa na lavičku.
“Tak ty moje meno už poznáš, môžeš mi konečne povedať to svoje?” opýtal sa Minie.
“Kim KiBum.” odpovedal.
“To meno mi je známe..nie si náhodou ten večný rebel nad ktorým sa riaditeľ stále rozčuľuje?” zasmial sa Minie.
“Ty ma poznáš?..Takže naozaj chodíš na tú istú školu ako ja?” spozornel KiBum.
“Už to tak vyzerá hehe..tak o čom si so mnou chcel hovoriť?”
“Ja len, že som ťa počul hrať ešte niekoľko dní pred koncertom a zaľúbil, eh čo to trepem započúval som sa do tvojej hudby. Je úžasná.” povedal KiBum a snažil sa vyhnúť SungMinovmu pobavenému pohľadu.
“Kde si ma počul?” začudoval sa SungMin.
“Deň si už nepamätám, ale viem, že som si akurát vychutnával svoje nič nerobenie, ked ma vyrušila tvoja hudba..Chcel som za tebou ísť a pochváliť ťa osobne lenže, ked som tam došiel ty si už bol dávno preč.” vysvetľoval.
“Ahá, tak to som sa určite ponáhľal na hodinu.” povedal SungMin.
“Naozaj sa ti tá hudba tak páčila?” opýtal sa náhle blondáčik.
“Nemám dôvod klamať, nehľadal by som ťa po celej škole ako blázon, nemyslel by som v jednom kuse na toho neznámeho a nečakal by som ťa dnes..keby som si len chcel urobiť srandu.” povedal KiBum rozčúlene.
“Ty si ma hľadal?” zaskočilo SungMina.
“Hej hľadal..” odvrkol KiBum a ked si uvedomil akým žiarlivostným tónom to povedal, len nenápadne sklonil hlavu.
“Nechápem, že som si ťa skôr nevšimol.” povedal Minie.
SungMin a KiBum sa spolu ešte istú chvíľu zhovárali, ked odrazu blodnáčik navrhol:
“Nechceš prísť zajtra na skúšku?”
KiBum niečo také nečakal, ale zradosťou to prijal.”Jasné, budem veľmi rád.”
“Super, takže príd zajtra o tretej na túto adresu.” Povedal Minie a podal KiBumovi kúsok papiera s napísanou adresou.
Chlapci sa spolu rozlúčili a každý sa pobral vlastnou cestou. KiBum domov kráčal s obrovským úsmevom na tvári, ani by mu na um neprišlo, že mu dnes všetko tak pekne pôjde. Tešil sa na zajtrajšok ako malý chlapec..
***
“Som rád, že si už tu.” prehovoril SungMin. Sedel na zemi s gitarou v ruke a s textami piesní pred ním.
“Asi som prišiel skoro, ešte nikto s tvojej skupiny tu nie je.” divil sa Bumie.
“Oni dnes neprídu.” povedal Minie pokojne a hľadel do akordov.
“Ako to? Nemáte skúšku?”
“Máme, teda vlastne len ja sám. Potrebujem si vyskušať novú pieseň, nechcem im ju ukazovať, kým nie je dokončená. Toto robím často.” dopovedal a s úsmevom na tvári sa pozrel na KiBuma.
“Môžem ti ju predviesť?”  opýtal sa ho.
KiBum naňho neveriacky pozrel, prikývol a prisadol si k nemu.
SungMin už nič nepovedal. Začal hrať melódiu ešte krajšiu než bol tá predtým. Bola jemná, pomalá..vrila sa KiBumovi priamo do srdca. Text piesne bol úžasný, precítený..bolo vidno, že si to Minie pri speve naozaj užíva.. Celý čas sa pozeral KiBumovi do očí..
Pieseň skončila.
“Wau..si vážne dobrý.” povedal KiBum s vypleštenými očami.
“Heh dakujem..vieš čo je zvláštne?” opýtal sa Minie, ale ani nečakal na Bumovu odpoved :” Tá pieseň vznikla len včera ked som šiel domov, ver mi. Nedokázal som na teba prestať myslieť, na to čo si mi hovoril. Si ten najlepší fanúšik akého mám, nikto mojim piesňam nerozumie tak ako ty..” dopovedal.
Bumie sa naňho zadíval, nevedel čo povedať, cítil sa ako keby práve vyhral v lotérii..bol šokovaný, ale zároveň šťastný.
Bez slova sa priblížil k blondáčikovi, položil mu dlaň na líce a začal ho bozkávať…
Na jeho začudovanie Minie nenamietal, bozk mu opätoval..bol to najsladší a najnežnejší bozk aký KiBum kedy zažil..nebolo mu jasné prečo to urobil, čo ho k tomu dohnalo..Jedno však vedel určite a to bolo to, že chce mať SungMina po svojom boku tak dlho ako to len pôjde.
KiBum odrazu prerušil bozk, pozrel sa blondáčikovy do jeho  nádherných očí a povedal:”Takže nie som jediný, koho myšlienky zablúdili k tomu druhému.” Sungmin nič nepovedal len si vyžiadal další nádherný bozk, ktorý mu Bumie s veľkou radosťou daroval…

(0)(0)

6 Comments

  1. kulisek |

    mockrat dekuju :*
    jooo, tak tohle uz je jina (po tom psychopatickym a hruzunahanejicim Zhoumim :S), konecne neco, kde se o me nepokousi infark, uf ;D
    ale to bylo nuniiii (moje vyjadrovaci schopnosti a muj vek nechame stranou XD)
    jaky sprinty hazel, aby mohl nabalit zpevacka 😀
    jeste, ze ho Sifonek premluvil, jinak by me fakt uz dneska kleplo 😀 ten si musel v duchu teda poradne nadavat 😀 by mel klukum libat nohy, ze ho vytahli na ten koncert XD by pak nepotkal svoji lasku na prvni poslech 😀
    ale to, jak napsal Minnie tu pisnicku <3 jinak Minnie a Bumie... to zni hrozne hezky a roztomile :))

    (0)(0)
    Odpovedať
    • Enny =:P |

      není zač..rádo se stalo :D..za toho ZhouMiho sa ospravedlňujem :D..ale inak to proste nejde 😀 ..Jo Siwon udela dobre že ho promlouval :D...láska na první poslech tak to se ti povedlo 😀 ..A až ted jsem si uvedomila, že je to opravdu mooc roztomile :D..asi proto takový žáner :D..a už sa pripravuje aj tretia poviedka na želanie..napoviem..párik HanWon 😀

      (0)(0)
      Odpovedať
      • kulisek |

        dalsi? *_* HanWon... to bude urcite na to video! tamto to smutny a dojemny a rozkosny a... a... a tak 😀
        Bumie, Minnie, Hannie, Wonnie... ty zdorbneliny jsou hrozne hezoucky :))

        (0)(0)
        Odpovedať
        • Enny =:P |

          jop další..a ver nebo ne..najprv som rozmýšľala, že to urobím na spôsob toho videjka smutného a hezounkeho :D..ale potom mi na um prišlo ako blesk z jasného neba niečo úplne iné 😀 tak dúfam, že to bude vadiť..ak by náhodou..tak sa predsa vrátim k tomu videjku 😀 ..inak sama si mi písala, že si mi zavarila nie?..a vypísala asi desať párov z ktorých si mám vybrať :D..Tak vyberám..a neurčila si počet poviedok, takže neprestávam 😀

          (0)(0)
          Odpovedať
          • kulisek |

            no... taky je tu moznost, ze ty povidky budou dve ;D
            sakrys, tak to jsem tech paru mela vypsat jeste vic 😀 vsak ja to jeste urcite doplnim XD ale libi se mi tvuj pristup ;D

            (0)(0)
            Odpovedať
            • Enny =:P |

              No uvidíme čo sa s tým dá urobiť 😉 ...možno budú aj dve..len aby sa ti obidve páčili 😀 ..môžeš písať koľko chceš 😀 ..ale už prosím tak aby som vedela, ktoré páriky chceš naisto 😀 ..ja sa len snažím byť dobrou blogerkou nič viac 😉

              (0)(0)
              Odpovedať

Leave A Comment