Neverland

Enny's & Natt's blog

That’s my falt…

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)

Omo…akože zajtra treba ísť do školy a Enny si ešte zmyslela zbúchať One shotku na dalších zo svojich obrovskýých milášikov :roll:…Akože, nesťažujete sa za ten dej, dobre? :oops: Ale tak zato môže pesnička Tears , ktorá mi pri tom celý čas vyhrávala…ale nezúfajte má to šťastný koniec..len ten začiatok:x ..ach no čo už 😀 …Ták želám príjemné čítanie..a dúfam, že sa Vám to bude páčiť :)

P.S: Už by som mala ísť vážne spať..lebo ako sa poznám tak ráno zaspím ..hehe :D..hrozné so mnou :roll:

Block_B_blbuster

Názov: That’s my falt…

Fandom: Block B

Couple: Zico & JaeHyo /ZiHyo

Rating: žiadny 😉

Genre: yaoi, romance

Venované: For BBC Like me and Čiči x) ..We Love Block B 4ever :oops:

“Zico, mohol by si aspoň raz poslúchať, čo ti hovorím?” rozkrikoval sa starší chlapec.
“Wuaaaaah *Zico zívol* ..prečo by som mal?” čudoval sa.
“Pretože som starší ako ty?” odvetil JaeHyo.
“No a čo?..Ja som leader, myslím si, že mám väčšie slovo ako ty.”  povedal blondáčik pokojne.
“Už ma vážne štve ako všetko berieš na ľahkú váhu Zico! Mohol by si aspoň raz urobiť niečo poriadne?” JaeHyo už strácal aj ten posledný kúsok trpezlivosti s mladším chlapcom.
“Uved príklad…” nedal sa Zico a dalej sa pohodlne rozvaľoval na pohovke a žúval posledný kúsok syrovej pizze.
“Dobre potom..vezmime si dnešok..Už pred pol hodinou sme mali byť na fan meetingu, no namiesto toho si tam zavolal a vyhovoril sa, že nemáš čas!”
“Ved je to pravda…ja naozaj nemám čas.” hovoril Zico s plnými ústami.
“Nemáš čas?..A čo robíš, že nemáš čas?”
“Jem..oddychujem…a vychutnávam si nič nerobenie…” zasmial sa blondáčik.
“Si nezodpovedný…myslíš, že takýmto prístupom udržíš skupinu po hromade? Bolo blbé zvoliť ťa za leadera.” povedal hnedovlások a obliekal si na seba bundu bez rukávov.
“Tak si potom bud leaderom ty, ked tak veľmi potom túžiš.” podpichol ho Zico.
“Nestojím o to..a navyše už ani nemám dôvod.” povedal Jaehyo po tichu.
“Nemáš dôvod?..Prečo?..Azda chceš konečne uznať, to že som dobrý, že sa snažím a, že aj ja som človek, ktorý potrebuje raz za čas vypnúť?” opýtal sa Zico.
“Nie..to preto, že..odchádzam zo skupiny.” povedal starší chlapec rozhodne.
Zicovi zabehol malí kúsok pizze..po tom čo ho konečne odkašľal a dostal preč z hrdla vyskočil na nohy a zdesene vyykríkol:”Odísť zo skupiny? Prečo??!!”
“Lebo si sa zmenil Zico…už nie si tým starým, milým a pohodovím Zicom..stal sa z teba namyslenec a arogantný imbecil…mňa už nebaví pozerať sa ako to s tebou ide dole vodou..znechutil si sa mi.” vysvetlil JaeHyo a stláčal kľúčku na dverách.
“Počkaj..a kedy si sa tak rozhodol?…Kedy to vlastne chceš ukončiť?…Nie je nič čo ťa zastaví?..Nechcem aby si odišiel..” blondáčik k nemu pristúpil a chytil ho za rukáv trička.
“Asi pre týždňom..len som čakal na vhodnú príležitosť ako ti to povedať…”začal hyung ale Zico mu medzitým skočil do reči:
“A ostatný o tom vedia?”
JaeHyo pokračoval: “Nie, dozvedia sa to až dnes na koncerte…tam vlastne oznámim svoj odchod zo skupiny.” jeho výraz na tvári prezrádzal, že mu to nie je jedno, a že ho odchod bolí..
“Prosím neodchádzaj..už vôbec nie kvôli mne..prosím…ja sľubujem, že znovu budem tým istým Zicom ako pred tým..prosím ostaň….prosím.. čo budem bez teba robiť?..hyung prosím ostaň.” Zico cítil slzy v očiach, JaeHya mal až príliš rad, aj ked to podľa jeho správania v poslednej dobe vôbec nevyzeralo..ale v skutočnosti ho len podpichoval nič viac, v skutočnosti si život bez neho už ani nevie a nechce predstaviť…Zaľúbil sa do svojho sladkého hyunga, len čo je pravda..povedať mu to však nemohol..neveril by mu..a pri najlepšom by si myslel, že je blázon…
“Prepáč Zico..ale pochybujem,ale ja ti už  neverím..Tento týždeň ma presvedčil o všetkom…prepáč, ale nemá cenu ma presviedčať..” JaeHyo cítil ako ho pri týchto slovách pichlo pri srdci..
“Kam ideš teraz?” opýtal sa Zico zúfalo.
“Zariadiť si ešte posledné veci pred koncertom…uvidíme sa večer..” povedal hnedovlások, vytrhol svoju ruku z blondáčikovho zovretia a odišiel.
Zico padol na kolená..mal chuť rozmlátiť všetko na okolo…”Bože, prečo som sa tak správal ?..Všetko som pokazil..všetko..Keby tu bolo ešte niečo, čo môžem urobiť..čo..” hovoril si Zico, ked ho zrazu čosi napadlo. “JaeHyo, možno ma budeš za to dokonca života nenávidieť, ale budem to musieť urobiť..teraz alebo nikdy.”
***
Koncert bol už v plnom prúde..na pódiu vyzerali všetci členovia skupiny tak uvoľnene a úplne žiarili..Avšak Zico spolu s JaeHyo museli premáhať svoje skutočné pocity…Nechceli pokaziť koncert a sklamať stovky fanúšikov..už aj tak budú dosť ranený po tom čo sa dozvedia tú smutnú správu o odchode jedného z ich miláčikov..
Odznela aj posledná pieseň, skupina stála po hromade na javisku a spoločne dakovali za úžasný live..V tom JaeHyo vystúpil z radu a prehovoril držiac v sebe slzy:
“Chcel by som vám všetkým, ktorý ste dnes tu niečo povedať…Ani neviem ako začať…ťažko sa mi to hovorí, už kvôli členom, ktorý sa mi stali rodinou a kvôli vám fanúšikom, ktorý ste ma po celý ten čas podporovali..*prvá slza stiekla po líci*..Nemôžem povedať pravé dôvody toho čo chcem urobiť..ale je mi naozaj ľúto…viac než čokoľvek pred tým..ale oznamujem vám, že oficiálne..” v tom ho prerušil Zico, ktorý taktiež vystúpil z radu a postavil sa k nemu.
“Prepáč JaeHyo ale fanúšikovia a ani nikto z nás nechce počuť, to čo chceš teraz povedať…A tiež prepáč, že ti to musím povedať..ale žiadny tvoj odchod zo skupiny sa NEKONÁ!*všetci navôkol zhíkli*….áno, počuli ste dobre..JaeHyo sa chystal odísť zo skupiny…dnes večer…a prečo?..dôvod je jednoduchý..bolo to všetko len kvôli mne..”
“Zico!” prerušil ho hnedovlások ale Zico dalej pokračoval:
“Nie JaeHyo teraz hovorí leader *hnedovlások sa zarazil..odkedy Zico tak zvážnel?* JaeHyo sa chystal odísť kvôli mne a môjmu blbému správaniu sa voči nemu, ale i voči vám…viem, správal som sa ako idiot..a naozaj ma to mrzí, ak som sa vás niečim dotkol..hlavne ma mrzí, že som ublížil tebe JaeHyo..odpusť mi to prosím..odpusť mi všetko zlé, čo som spravi alebo povedal…sľubujem, že sa zmením…len prosím neodchádzaj…” dopovedal Zico pustil mikrofón na zem, členovia skupiny i fanúšikovia nechápavo pozerali, čo sa deje..JaeHyo sa chystal práve čosi povedať, ked ho Zico  tuho objal a pobozkal ho, pred očami všetkých.. Daroval mu  sladký a úprimný bozk..Obidvaja cítili ako im teplé slzy zvlhčujú tvár..JaeHyo ani nechápal prečo to robí..možno si to  neuvedomoval, ale zatvoril oči a nechal sa viesť..položil mladšiemu chlapcovi ruky na chrbát a nechtami sa jemne zaryl do jeho saka… Všetci navôkol neveriacky pozerali..niektorý boli šokovaný, iným zas tiekli slzy šťastia..toľko zmiešaných pocitov na jednom mieste…
Odrazu však zvyšný členovia skupiny začali silno tlieskať…Zico medzitým prerušil bozk, pozrel sa JaeHyovi do očí a ten prehovoril:” Prečo si to urobil Zico?”
Zico sa usmial:” Ešte stále si si to neuvedomil?”
“To preto aby si ma zastavil?” opýtal sa JaeHyo.
“Áno, zastavil..ospravedlnil sa, dokázal ti, že to myslím vážne..a hlavne preto, že ťa naozaj úprimne a už veľmi dlhú dobu ľúbim.”
JaeHyovi sa cítil ako po srdcovom infarkte..vážne povedal, že ho ľúbi?..:” Nechápem..kedy..ako?”
“Po celý čas..ani neviem, prečo som sa k tebe správal ako idiot..spravil som chybu..myslel som, že si ma tak všimneš..ale namiesto toho som ťa dohnal na pokraj nervov…” vysvetľoval Zico.
JaeHYo pokrútil hlavou:” Si hlupák Zico..robíš jednu hlúposť za druhou..pozri sa, teraz si zase spravil niečo blbé..”
Zico vypúlil oči:”Myslíš ten bozk?..Ak sa ti to nepáčilo prepáč..”
“Nie, nejde o ten bozk..ale o to, že si to spravil pred fanúšikmi a našimi priateľmi..teraz z toho budú mať všetci pekný fanservise..” hovoril starší chlapec s úsmevom na tvári.
“Takže mi odpúšťaš?”
“Odpúšťam…a tiež ostávam…presvedčil si ma..a ani sa nemusíš pýtať..pretože tvoje city ti opätujem veľmi rád.” povedal hnedovlások, prilepil sa na Zicove pery a vyžiadal si další bozk.
Všetci, ktorý sa tam v tej chvíli nachádzali vrátane členov zo skupiny, hlučne tlieskali, pískali a skandovali ich mená…Avšak nie som si istá, čí to tí dvaja vtedy vôbec vnímali..podľa mňa si len užívali sami seba a o nič iné sa už nestarali..a boh vie, či v noci ostali len pri tých sladučkých bozkoch :idea:

Lee SSang ft Eugene: Tears (Táto pesnička má na svedomí ten úvod:D)

(0)(0)

11 Comments

  1. karis |

    * tleská, brečí*
    Dalši další další * běhá po pokoji a skanduje* 😀 prosiiiiiim 😀 další!!!! :3 hrozně se mi to líbilo oh my :3

    (0)(0)
    Odpovedať
  2. Luli(na) |

    Hehe, Lulinka si zase jednou našla čas na čtení a komentování. Muhahahahahahaha!!! Jaehyo a Zico!!! HEEEEEELLTHEF*CKNAHÝHEECHULNAPOSTELISBANÁNEMVRUCEYEAH!!!

    Miluju ten pár! Jo! JO! JOOO!!! Totálně the best!!!

    A povídečka byla sladičká! Ale jsem z ní v prd*li, protože mám chuť z toho napsat cyklus na stejné téma, hahahaha. Ne... žádný cyklus. Žádný cyklus!!!

    *na zemi*

    Skvělá povídka 😀

    (0)(0)
    Odpovedať
    • Enny =:P |

      Jeeej dakujééém aj ja že som sama, kto týchto dvoch miluje 😀 😀 ...no ked si predstavím, že si písala, že chceš aj cyklus a na U KISS (na ktorý sa mimochodom teším jak malé bábo 😀 )..tak ...ooo toto nenznášam...píšem jednu kapitolovku a pri tom ma napadne sto dalších 😀 ..ale cyklus na Block B by som vrala waaaaaaa *rozplíva sa na koberci*

      (0)(0)
      Odpovedať
      • Luli(na) |

        Nenenenenennee!!! Žádné další cykluuus!!! *na zemi* Už tak píšu jeden na Suju, jeden na DBSK, jeden na U-kiss a jeden na 2pm. MENI ZA NIC MĚ NEDONUTÍTE PSÁT NĚCO NA BLOCK B!!! *složila se*

        (0)(0)
        Odpovedať
        • Enny =:P |

          naozaj si myslíš že nič? 😀 to som si teš hovorila a už teraz som začala písať další cyklus cross over 2PM BAP Beast Secret a U Kiss čiže mega cross over 😀 😀 😀

          (0)(0)
          Odpovedať
          • Luli(na) |

            Huuuuuuuuuuuuuustý! Megacross, jo? To si počkej tak... é... no, docela dlouho ještě, ale už je v plánu... Suju/Big Bang/U-kiss/BAP/Boyfriend... TOOOOBUDEVPRDELI!

            *na zemi*

            Ale neřeknu ti nic konkrétního, šory, je to tááájemstvíčko. *padla*

            No to jsem zvědavá, co se z toho vyklube.

            Ááááááááá!!!

            Miluju 2PM!!!

            MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILUJU 2PM!!!

            *na zemi*

            Už jdu. Opravdu už jdu.

            (0)(0)
            Odpovedať
            • Enny =:P |

              Ja som na PM začala mega závislačiť a ž teraz čo dosť ľutujem že som sa k tomu nedostala skôr :D...ale lepšie neskôr ako nikdy :D....oooo ja sa nehorázne teším na dalšie tvoje kapitolovky ...waaaaa :D...Boyfriend?? 😀 😀 ...na tých práve s Natt píšeme spoločnú "oneShotku" 😀 😀

              (0)(0)
              Odpovedať
  3. ČiČi x) |

    Krásna poviedka ToT ... ale na začiatku taký šok ... že ... čo ?! JaeHyo Whyyy ?! 😀 *nechcem na to ani myslieť proste Block B ♥* 😀
    Ale ten koniec je fajný ! 😀 kurňa ... ... ja chcem na taký koncert ! 😀 to by bol fanservis jak vyšitý ... aj keď by to fanservis nebol XD 😀

    (0)(0)
    Odpovedať
    • Enny =:P |

      noo za ten začiatok može pesnička ktorá mi vtedy hrala 😀 😀 ..ale čosi svojho miláčika JaeHYa by som nenechala odísť..šak jeho mám najradšej 😀 ...ooo ja neviem či by som taký koncert prežila..vieš ten šok..ta radosť..oooch hned nosebleed a následne heart attack 😀 :D..a inak dakujeeem...snažila som sa :) ..ved nemusia byť všetky poviedky len o hambatých veciach že?

      (0)(0)
      Odpovedať
      • ČiČi x) |

        Jasne že nemusia XD a..... alee poznás ma takže XD...
        A no tiež mi pri Block B robí starosti na hádka so spoločnosťou T^T ... ja nechcem aby dopadli nejako podobne ako DBSK -.-

        (0)(0)
        Odpovedať
        • Enny =:P |

          Napodobne Bloc B milujem..a neprežila by som keby sa rozdelili :( ...budeme im držať palce aby to zvládli..za DBSK je mi ešte teraz smutno..a ked si predstavím, že ja som ich začala počúvať tesne pred tým než sa rozpadli..tak je mi do plaču ..ale síce som im verná aj nadalej ale už to nie je to čo bývalo ..Block B Hwaiting!!!!

          (0)(0)
          Odpovedať

Leave A Comment