Neverland

Enny's & Natt's blog
1 comments

♥ PizzaMan ♥ (Boyfriend & Infinite)

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)

Noo dobre, tak ešte 1 dnes ale už vážne poslednú, lebo Natt ma zbije :arrow:…Ďalšia poviedka napísana za daždivého nudného dňa..ale vôbec nie pochmúrna 😀 :D…Juuuuj som šťastná, že ma niečo také napadlo :D…I am proud on myself :o…Joo a prosím nepýtajte sa ma ako vznikla táto kombinácia a prečo práve tieto dve osôbky (môjmu srdiečku veľmi blízke)…to Vám vysvetliť nemôžem..lebo neviem…prišlo to ako blesk z jasného neba :D..Okeeey príjemné čítanie  :cool:

ocwcmyungsoo

 

FANDOM: Boyfriend & INFINITE

COUPLE: Myungsoo L + MinWoo

RATING: None (taká ňuňik zlatučká poviedka :D, okey no tak +15 ale len z dôvodu hrozby cukrovky:oops: )

GENRE: yaoi, romance

AUTOR: Enny =:)

Tak ako každý deň za posledné dva týždne, aj dnes som si objednal na večeru extra veľkú syrovú pizzu. Niežeby som nemal čo jesť, to ani náhodou. Dokonca to neovplyvňuje ani to, že pizza patrí medzi moje najobľúbenejšie jedlá, samozrejme keď nepočítam horúci Udon Ramen, v ktorom by som dokázal aj spať. Ide o to, že v pizzerke na okraji mesta začal nedávno pracovať ten najkrajší chlapec, akého som kedy videl. Áno, čítate správne. Páči sa mi chlapec, aj keď ja sám som ním. Ale čo na tom? Pri tom aký je dnešný svet už zvrátený je toto normálne a ja sa za to vôbec nehanbím a nejako obzvlášť sa tým netajím.

Jeho meno je MyungSoo . Pán Boh ho obdaroval tým najsladším úsmevom na svete a jeho hlas je taký nádherný a hypnotizujúci, že keď ma osloví aby si vypýtal peniaze za donášku, moje telo sa náhle roztrasie, dlane sa mi začnú potiť, a môj mozog akoby odrazu vypovedal službu, pretože nie som schopný ani jednej súvislej vety. Takže ak toto nie je láska, tak potom už neviem čo.

Do pizzerie som volal asi pred polhodinou, čo znamená, že MyungSoo bude už o chvíľu tu. Omo…začínam byť nervózny, toto nie je dobré. Omo..Musím sa nejako premôcť, pretože pri mojom doterajšom správaní, keď som bol v jeho blízkosti si mohol akurát tak pomyslieť, že som nejaký retard, ktorého nenaučili rozprávať. Dosť, pokoj..zhlboka dýchaj, bude t dobre..Ty to zvládneš…Schop sa MinWoo! Si predsa nejaký chlap nie?!….

„Cŕŕŕŕŕŕŕn…“  anyáá už je tu! Čo mám robiť?…Eottoke??  Ummaaa…Nádych výdych..Nádych, výdych..

Podišiel som k dverám a konečne som sa odhodlal stlačiť kľučku…

„ Ahoj MinWoo,  extra veľká syrová pizza ako vždy?“ opýtal sa ma MyungSoo s úsmevom na tvári, ktorú mu tienila červeno-zelená šiltovka s logom pizzerie.

„A- Ahoj..áno, ďakujem.“  vykoktal som sa a s trasúcou sa rukou som mu podával peniaze.

„To si sa ešte z nej neprejedol?“ zasmial sa MyungSoo dávajúc mi výdavok.

„P- prosím?“ zaskočila ma jeho otázka. Ešte nikdy pred tým sa ma tak mimo neoslovil.

„Ja lenže, či ti ešte chutí tá pizza. Predsa každý deň jesť to isté, nie je veľmi dobré.“  skonštatoval.

Nevedel som čo na to povedať, ale moja tvár dala jasne najavo moje rozpaky.

„Čo keby si si dnes večer dal pre zmenu niečo iné, lepšie a zdravšie?“ opýtal sa ma MyungSoo.

„H-he?“ nechápal som. Omo, toto nie je dobré…červenám sa ako habanero paprička.

„Pôjdeš so mnou dnes na večeru?“ opýtal sa ma, pozerajúc mi priamo do očí.

Vyvalil som naňho svoje neveriace oči..Umma…Čo sa ma to práve opýtal?..Počul som dobre?…Nechce si zo mňa náhodou vysvetliť.

MyungSoo zbadal môj zmätený výraz a hneď sa z tejto zvláštnej situácie snažil dostať: „ Prosím necháp ma zle…ja len..ja som chcel…ako priatelia…ja…nie..Božee…aiishh chincha..*akoby hľadal správne slová, nadýchol sa a rýchlo povedal* ..Pod prosím so mnou na rande..“ uklonil sa.

Vypadla mi škatuľa s pizzou na zem. Pozeral som naňho ako teľa na maľované vráta…

„Prosím, neodmietni ma…“ dodal MynugSoo, stále hľadiac na zem a čakajúc na moju odpoveď.

„A- ako..ako by som mohol?“  konečne zo mňa vyšlo.

MyungSoo pomaličky zdvihol hlavu, pozrel sa mi neveriacky do očí a po tichu povedal: „ Zopakuj to prosím, ešte raz.“

Uvedomil som si čo som povedal, cítil som ako mi horí tvár…Omo..keby sa na mňa aspoň tak nepozeral, to sťažuje celú situáciu. Uhol som pohľadom a povedal: „ A- a – ako by som ťa mohol odmietnuť? Na túto chvíľu som čakal, odkedy som ťa prvý krát videl. Ja sám som nemal dosť odvahy ťa osloviť, myslel som si, že ma považuješ za čudáka, kvôli môjmu vyšinutému správaniu. Nikdy by ma ani vo sne nenapadlo, že by si ku mne mohol niečo cítiť…“nedokázal som ďalej hovoriť, rozplakal som sa.

Na MyungSoovej tvári sa zjavil vydesený výraz, chvíľku bez slova stál, ako obarený, no potom z ničoho nič ku mne podišiel a zavrel si ma do svojho náručia. Z mojich očí ani nevedno prečo začalo v tej chvíli tiecť o mnoho viac sĺz. Plakal som ako bábo a nedokázal to zastaviť.

MyungSoove ruky ma hladili po chrbte a svojím jemným hlasom mi šepkal do ucha: „ Prosím neplač MinWoo.. Bolí ma to, keď vidím na tvojej nádhernej tvári slzy…“

„Pripadá mi to ako sen, ako nádherný sen, z ktorého sa nechcem nikdy zobudiť…Prosím povedz, že nesnívam..prosím povedz, že táto chvíľa nie je len v mojej hlave…“ plakal som ďalej.

„MinWoo…“oslovil ma.

Pomaličky som k nemu zdvihol svoje uslzené oči..

„Nesnívaš..“ povedal s úsmevom na tvári.

Moje srdce začalo búchať ako na závodoch, mal som pocit, že mi každú chvíľu vyskočí z hrude. Roztvoril som oči do korán a…

Omo…on ma bozkáva!…Priblížil sa pomaličky k mojej tvári a pred tým, než som stihol čokoľvek povedať, či  namietať sa prilepil na moje pery, vnikol do mojich úst a začal ma sladko a jemne bozkávať…Tak jemne, ako by sa bál, že mi ublíži, keď pritlačí…

Zatvoril som oči a nechal sa viesť…Jeho hrejivý bozk zahnal všetky slzy z mojej tváre preč…Rozmaznával ma a ja som to nechcel ukončiť..

Po niekoľkých minútach sme prerušili bozk, MyungSoo sa na mňa pozrel a povedal: „ Už budem musieť ísť, práca čaká. Ale prídem po teba o pol desiatej, vezmem ťa na to najkrajšie rande, aké si vieš predstaviť.“

„Budem čakať..“ povedal som nadšene a zároveň s akýmsi smútkom v hlase, z pocitu, že ho teraz musím pustiť.

MyungSoo ma ešte na rozlúčku pobozkal, napravil si šiltovku, žmurkol na mňa a nasadol na motorku..

Vošiel som do domu, zatvoril dvere, snažil sa upokojiť, svoje srdce splašeného králika..Nepodarilo sa…Namiesto toho som vyskočil a na celý dom zvolal ako blázon: „ Ja mám RANDEEEEEEEEEEEEEE..YAAAHHH!!!“

Práve teraz som ten najšťastnejší chlapec na svete..tomu verte 😉

Boyfriend: Boyfriend ♥

INFINITE: Man In Love ♥

(1)(0)

One Comment

  1. Miška |

    ňuhíííí 😳 také roztomilučké, skoro som sa roztopila oh :-) :-) krása, ako všetky tvoje poviedky 😀

    (0)(0)
    Odpovedať

Leave A Comment