Neverland

Enny's & Natt's blog
0 comments

Plač nepomôže, senpai… 1 (NaNa Fandom)

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)

Konnichiwa Tomodachi :)

Včera som si len tak sedela v izbe a snažila sa vymyslieť, čo s načatým dňom. Práve som si obzerala svoje plagáty na stene a pohľad mi padol na obrázok z anime NANA.  Z ničoho nič mi v hlave bleslo mysľou, že by som mohla napísať poviedku na svoje dve najmilovanejšie postavy Nobuho a Shina, tak som s ňou už aj tu. Bude to však rozdelené na dve časti, aby sa ten príbeh, tá daná situácia mohli pekne rozvinúť.

Možno mnohým z vás sa tento párik  nepozdáva, ale aj napriek tomu , dúfam, že si to užijete.

P.S: Nenadávajte na mňa ak si náhodou prajete Shina s Renom..mne proste oni dvaja nesedia :D…Príjemné čítanie 😀

 
tumblr_m492v6oJoL1qfau4ko1_500
Názov:Plač nepomôže, senpai.
FANDOM: Nana
Couple: Nobu x Shin
Dostupnosť: +18
Genre: anime, yaoi/hetero, romance, drama, harem
Venované : mojej milučkej Natt :)aj ked viem, že by si to takto neskombinovala 😀
Časť prvá (Záleží mi na tom?)
Prešiel už týždeň a Nobuho smútok neutícha. Práve naopak neustále narastá. Rozchod s Hachi mu zlomil srdce natoľko, že sa nedokázal ani pohnúť. Nedokázal vyjsť len tak na ulicu a tváriť sa ako keby sa nič nestalo. Dokonca nechodil ani na skúšky Blastu, aj keď veľmi dobre vedel, že sa práve blíži ich nahrávacie obdobie. Jednoducho nebol schopný čokoľvek robiť, namiesto toho sedel celé dni zatvorený vo svojom dome a čumel do prázdna. Jeho spolubývajúci, Shin, aj so zvyškom kapely začali mať hrozné obavy.
“Nobu!! Pod s nami dnes večer do klubu. Musíš sa trochu odreagovať!!” zarevala Nana v polo napitom stave a mávala nad hlavou fľaškou.
“Ako keby si toho ty už nemala dosť.” odsekol pomedzi zuby Nobu, s trochu neprítomným výrazom.
“O čom to hovoríš, veď som úplne čerstvá..noc je ešte mladá..!” zvolala Nana a odpila si z fľašky.
“Chod ak chceš, ja tu ostávam…” odpovedal Nobu, zdvihol sa zo zeme a prešiel do kuchyne, kde sa zohol do chladničky po krabičku čerstvého jablkového džúsu.
“Nobu, Nana má pravdu..Mal by si trochu vyjsť von a odreagovať sa. Musíš sa pozbierať a zabudnúť na to čo bolo. Jednoducho sa to stalo, ale život ide ďalej. Nič tým nevyriešiš ak tu budeš len tak sedieť.” prehovoril Yasu pokojným otcovským tónom a snažil sa zobrať fľašku od brániacej sa Nani.
Nobu sa tváril, že nič nepočuje a pokojne si odpíjal z krabičky. Je pre nich tak ťažké pochopiť, že potrebuje istý čas aby sa zo všetkého spamätal. A že nemá chuť kamkoľvek chodiť a už vôbec nie sa opíjať ako nejaký puberťák? Vážne to nechápu?…Preňho bola astále je Hachi celým svetom. Ľúbi ju ako nikdy nikoho, chce ju bozkávať, držať za ruku a vyznávať jej v jednom kuse lásku. Ale namiesto toho musí byť doma a počúvať narážky opitej Nani. Namiesto toho si Hachi užíva úžasné chvíľky po boku toho bastarda Takumiho, ktorý za všetko môže…Nechápe, ako ho mohla Hachi len tak odkopnúť, potom, čo sa s ním vyspala a vyznala mu lásku. Po tom čo mu hovorila, že ho nikdy neopustí, že Takumiho už nechce ani vidieť…Všetko to boli len obrovské lži nič viac. Bola s ním len preto, že ho ľutovala..
Myslel si, že nič a nikto ho v tej chvíli nedokáže pochopiť..
“Yasúúú…*Nana sa snažila dostať fľašku späť* nestrácaj mu čas aj tak ťa nebude počúvať…” odvetila Nana naťahujúc sa za fľaškou, ktorú Yasu držal vo vzduchu.
“Je to tak ako hovoríš.” odvetil Nobu z kuchyne.
“Vieš ty čo Nobu?..Ani sa nedivým, že ťa Hachiko nechala…Veď sa na seba pozri si úbohá hračka, ktorá sa za seba ani nevie postaviť. Nedokážeš ani bojovať zato čo máš rád. Odcúval si hneď ako si videl Takumiho po jej boku. Nehovoril si náhodou, že ju miluješ a budeš ju brániť? Boli to len prázdne slová? Si zbabelý Nobu..Takýmto tempom sa k tebe Hachiko nikdy nevráti..a ani jej to nedovolím…Nedovolím jej byť s niekým takým ako si ty!!..Zbabelec!!..Hlupáák!” prehovorila Nana, ktorej sa konečne podarilo vymaniť si fľašku z Yausho rúk.
Nobu v tej chvíli stisol krabičku s džúsom tak silno, že zvyšok džúsu, ktorý tam bol skončil na hnedej podlahe. Rozmačkal krabicu a pustil ju na zem. Vedel, že to čo povedala Nana bola pravda. Vedel, že je zbabelec, že nedokáže dodržať slovo a bojovať. Že sa vždy len ľutuje..ale keď to počul z úst človeka, ktorého má naozaj rád, cítil bolesť a hnev..Prestal sa ovládať a zvrieskol:
“Ty sa máš čo najmenej ozývať Nana..Ani ty si nežiješ rozprávkový sen s Renom..Je to tvoja chyba, že nikdy nie je doma!!!….A daj mi pokoj, nezastavil som Hachi, pretože som to v tej chvíli nedokázal..A prečo by som ju mal aj držať, keď mi dokázala, že ma nemiluje?…Že stále túži len po Takumim?…Prestaň sa už konečne do mňa navážať Nana.!!!”
Yasu chcel zadržať naštvanú Nanu, ale márne. Nana sa postavila a rozbehla sa k Nobuovi. Chytila ho oba rukami pod krk za tričko: ” Ren so mnou netrávi veľa času, kvôli novému albumu, ktorý Trapnest nahrávajú!! Ale keď nie som s ním aspoň sa neľutujem a bojujem oňho všetkými silami!!..Nevzdávam sa po prvom neúspechu ako ty!! Neznášam ťa Nobu! Dovolil si Hachiko aby odišla s tým chlapom..pustil si ju preč. Kvôli tebe ju už nevídam každý deň!!”
“Je to presne ako som si myslel, podporovala si ma vo vzťahu s Nanou len kvôli tomu, že si chcela aby bola blízko pri tebe. Stále myslíš len na seba Nana a už ma to nebaví!..Tento svet sa netočí len okolo teba..Už si to konečne uvedom!!!”
Krik náhle prerušilo otvorenie dverí. Stál v nich Shin, ktorý sa vrátil z neďalekého obchodu. Poslali ho pre ďalšiu fľašu saké. Yasu už stál pri Nane a Nobuovi a snažil sa ich od seba oddeliť.
“Čo sa tu deje? Prečo na seba kričíte, tak že je vás počuť až cez ulicu?” prehovoril  modrovlások.
Nobu strhol Nanine ruky zo svojho trička a odmeraným tónom odpovedal:” Nič sa nedeje..ale Nana práve odchádza.” prešiel z kuchyne naspäť do obývacej miestnosti a sadol si pred televízor, nevšímajúc si čo sa deje okolo neho.
Nana sa spamätávala z Nobuových slov, Yasu ju oblapil okolo pásu a viedol ju preč zo Shinovho a Nobuovho domu so slovami:” Ospravedlňujem sa Nobu za problémy, ktoré Nana spôsobila, ale prosím premýšľaj o tom čo som ti povedal…Uvidíme sa zajtra na skúške. Nemeškajte..” a odišiel aj spolu s Nanou.
Shin položil fľašku saké do kuchyne na stôl a všimol si rozliatu tekutinu na podlahe. V tom pozrel na skleslého a naštvaného Nobuho a cítil ako ho pichlo pri srdci. Neznášal, keď ho videl takého to..Chcel mu nejako pomôcť, ale nevedel ako..
“Nobu, môžeme sa porozprávať?” opýtal sa Shin jemným hlasom a posadil sa vedľa neho na koberec.
“Chcem byť sám Shin! Môžeš odísť?” precedil Nobu medzi zuby.
“Urobím všetko čo chceš, ale o toto ma nežiadaj. Nemôžem ťa nechať samého, keď ťa vidím v takom stave. Ešte by si urobil niečo, čo by si potom mohol ľutovať.” zamietal Shin.
“Nedokážem na ňu prestať myslieť Shin, nezáleží na tom ako veľmi sa snažím prestať. Jednoducho to nejde.” prehovoril odrazu Nobu
“Viem ako sa cítiš Nobu, ale tým, že budeš len tak sedieť to ešte zhoršíš.” presviedčal ho Shin.
Blondáčik však neodpovedal, len ďalej potichu sedel. Shin naňho hľadel veľkými očami. Zdal sa mu taký krásny..zranený..nechápal čo sa s ním deje. Jediné čo vedel, bolo, že chce priateľa dostať z toho utrpenia. Nevedel si zoradiť myšlienky. Len potichu sedel vedľa staršieho chlapca a oči z neho neodtrhol. Odrazu sa v ňom čosi strhlo..
“Nobu?” povedal tichým ale mužným hlasom, stále sa dívajúc na Nobuho.
“No?” povedal po chvíľke Nobu otáčajúc hlavu k mladšiemu chlapcovi, ale v tej chvíli už pocítil na svojich perách teplý dotyk tých Shinových.
Otvoril oči dokorán a snažil sa prísť nato, čo sa práve deje. Shin na tom nebol inak, ani on nechápal, čo práve urobil. Prečo to urobil?  Prečo tak náhle zatúžil pobozkať Nobuove pery? .
Nobu sa spamätal rýchlejšie a odtiahol od seba mladšieho chlapca.
“Pre Boha Shin!! Čo to stváraš?” hovoril zmätene.
“J-ja neviem…” odpovedal Shin hľadajúc odpoveď na Nobuovu otázku.
Blondáčik len nechápavo pokrútil hlavou a postavil sa so zeme. Chcel ísť preč, ale v tej chvíli ho Shin chytil za ruku a postavil sa aj on. Nobu nechápal, čo Shin robí..No Shin zdá sa, našiel odpoveď na otázku…
Starší chlapec sa pustil do kroku, v nádeji, že sa ho tak strasie. Ten ho však potiahol silno za ruku a stiahol ho na posteľ za sebou. Neváhal ani chvíľku a sadol si na Nobuho obkročmo. Ten sa snažil vymaniť spod modrovláska ale márne. Bol ťažší nech predpokladal.
“Shin??!! Si ťažký zlez zo mňa!!” vykríkol nahnevaný Nobu. V tej chvíli nemal vôbec náladu na Shinové srandičky.
Modrovlások ho však odignoroval a ďalej na ňom sedel. Vrhol naňho žiadostivý pohľad, sám nechápal prečo to robí..ale náhle mal pocit, že Nobuho telo je všetko po čom práve túži..a že toto je jediný spôsob ako pomôcť svojmu senpaiovi zabudnúť na nepodarenú lásku.
“Shin? Nerob sa, že nepočuješ a zlez zo mňa!!” zúril blondáčik a prudko sa vytáčal aby zo seba striasol chlapca.
Modrovlások ho aj naďalej ignoroval. Tento krát sa nahol nad Nobuovu tvár, ruky mu pritiahol k hlave a silno držal. Pohľadom prešiel k senpaiovmu krku a začal ho jemne bozkávať a olizovať. Starší chlapec znechutene pootočil hlavou nabok. Shin to využil a dostal sa k jeho ušnému lalôčiku a vsal ho do úst. Hral sa s ním, hryzkal ho a potom sa znovu vrátil ku krku.
Nobu cítil ako sa jeho telo chveje..dialo sa s ním niečo zvláštne..Ale celé mu to prišlo dosť nechutné…
Shin pokračoval, jednou rukou si stiahol opasok z nohavíc a rýchlym pohybom ním Nobuovi spútal ruky za hlavou. Vedel, že keby ho len tak nechal, tak by sa začal brániť a nedovolil by mu to, čo mám práve v pláne.
Vrátil sa k jeho krku a jednou rukou vkĺzol chlapcovi pod tričko. Vyhľadal jeho bradavku a začal sa s ňou pohrávať, naťahovať ju a stískať. Nobu sa  zahryzol do pery, pri snahe zakryť vzrušenie, ktoré v ňom narastalo.
Shin sa priblížil k jeho ústam a začal mu olizovať pery..kusal do nich a snažil sa vniknúť dnu. Nobu však neustále otáčal hlavou, bránil sa ako malé neskúsené dievčatko. Modrovlások sa nevzdával, keď ho videl ako sa všemožne bráni, zatúžil po ňom ešte viac..
Rozopol Nobuovi nohavice a vyzliekol ho, tričko mu však musel roztrhnúť, pretože by ho cez tie zviazané ruky nemohol vyzliecť. Starší chlapec ležal na posteli úplne nahý, bránil sa, chcel sa vymaniť zo Shinovho zovretia, márne. Chlapec sa nahol k jeho bradavkám a tento krát si ich zobral do úst, začal ich kusať, krúžil dookola nich jazykom, cítil blondáčikovo vzrušenie. Hladkajúc mu celé vypracované bruško sa mu dostal jednou rukou k rozkroku. Palcom prechádzal po špičke chvejúceho sa penisu, dráždil ho, stiahol predkožku. Nobu  to už nezvládol a vykríkol vzrušením. Už ho nenapadlo na Shina vrieskať, vyzeralo to že sa mu úplne poddal.
Mladší chlapec sa zatiaľ jedným prstom dostal k jeho otvoru a vklzol do vnútra. Na jeho veľké prekvapenie bol už blonďáčik celkom uvoľnený, takže to šlo ľahko. Strčil tam tri prsty, začal  ho, hladkať a masírovať . Nobu sa zvíjal od bolesti ale i vzrušením.
Shin sa pritisol k jeho ústam. Na jeho prekvapenie sa Nobu vôbec nebránil, skôr mal pocit, akoby o to žiadal. Jazykom sa dostal do jeho úst..a venoval mu náruživý bozk, ktorý bol vzápätí opätovaný. Bozk bol po chvíľke prerušený Nobuovým výkrikom, potom čo z neho Shin vytiahol prsty.
“Shin..prečo to robíš?” lapal chlapec po dychu.
Shin sa trochu nadvihol a povedal: ” Chcem aby si na ňu zabudol..aby si sa odreagoval…nič viac..”
Blondáčik už ďalej neodpovedal, Shin mu odviazal ruky odhodil opasok na zem. Nobu sa mu v tej chvíli pomohol vyzliecť a začal ho hladiť po celom rozpálenom tele.  Modrovlások pomaly nasmeroval svoj penis na správne miesto a pomaly ho zasuvol do staršieho chlapca.
“Shin!!!!!”  Nobu cítil ako mu prudká bolesť prešla celým telom, ale chcel aby mladší chlapec pokračoval. Stiahol si ho bližšie k sebe. Shin sa zaprel dlaňami o posteľ a robil rýchle pohyby smerom dnu a von.  V tom však jednou rukou siahol na blondáčikov stvrdnutý penis a začal ho masírovať. Obidvaja boli omámení sladkou extázou zo spoločného sexu. Pohyby vo vnútri Nobuho boli čoraz prudšie, už netrvalo dlho a  došlo k ich vzájomnému vyvrcholeniu. Shin vpustil svoje spermie do teplého blondáčikovho vnútra a blondáčikové zas vystriekli na Shinovo príťažlívé bruško. Ešte posledný krát preskúmal útroby Nobuových úst a padol vedľa neho na posteľ.
Prešlo niekoľko minút, ale ani jeden z nich neprehovoril. Cítili sa zvláštne..ani jeden z nich nevedel, čo si má o tom všetkom myslieť…Čo sa to vlastne medzi nimi dvomi práve odohralo?..Je to v poriadku ak spolu spia dvaja chlapi?…Cítili sa trochu znechutene ale i krásne..zažili orgazmus o ktorom sa im pred tým ani nesnívalo..Ale čo chcú robiť ďalej?…Budú to brať len ako nevinnú záležitosť a tváriť sa že nič také sa nikdy nestalo?…Obidvaja mali podobných otázok plnú hlavu.
V tom sa Nobu z ničoho nič zdvihol z postele a nahý odpochodoval do kúpeľne. Shin ho len pozoroval a povzdychol si:
” Zrejme na to chce zabudnúť…ale bože prečo ma to trápi?..Som chlap nie?..Mal by som obrábať ženy a nie iného chlapa..niečo so mnou fakt nie je v poriadku..Ako som to mohol urobiť?..” posadil sa na posteľ a naťahoval sa za oblečením, krútiac hlavou. Obliekol sa a odišiel z domu..
 
 
 

(0)(0)

Leave A Comment