Neverland

Enny's & Natt's blog
VinSeop
8 comments

Nezabudnuteľná rozkoš

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)


Anyeong :)

Som tu znovu aj z druhou poviedkou. Dúfam, že si ju užijete aspoň tak ako tú prvú :)  Tentokrát v sebe obsahuje už viac Aegya ako tá predošlá  :) Možno, že to bude tými postavami, ktoré som tam použila 😀 Musím sa priznať, že polovička z poviedky bola súčasťou môjho “neškodného” sna 😀 Na svedomí ma má show, ktorú som akurát dopozerala 😀 Ták dosť už zbytočných slov, ja idem dalej písať a vy si užite poviedku :)

P.S: Počas písania som sa musela ovládať aby som sa nerozplynula na koberci, lebo tento pár naozaj zbožňujem :)

 

VinSeop

VinSeop

Názov: Nezabudnuteľná rozkoš

Fandom: U Kiss

Couple: Kiseop a Kevin

Dostupnosť: +18

Genre: yaoi, romance, harem, real, mature

Autor: Enny =:)

Venované: Všetkým, ktorý sú KissMe telom i dušou rovnako ako ja 😀

“..raz dva tri, raz dva tri, raz dva tri…” neustále opakoval Kiseop.
U kiss práve nacvičovali novú choreografiu k novému MV   *DoraDora*. Všetci členovia, boli nervózny viac než dosť, kedže ostávalo len niekoľko dní k vydaniu singlu.  Nervozitu však skrývali, za milučkými úsmevmi a ladnými pohybmi, ktoré v tej chvíli vykonávali ich mužné telá.
” Au, au au au!… počkajte chvíľku…” vykríkol anjelík skupiny Kevin.
“Kevin, čo sa stalo..si v poriadku?…Neublížil si si? ” ozývalo sa so všetkých strán nad rozkošnou tváričkou.
“V poriadku, len som asi zle dostupil na nohu..ale môžme pokračovať” povedal Kevin šúchajúc si tenulinký členok.
“Nie, na dnes to odložíme…nemôžeme riskovať Kevin, že sa to zhorší. Aj tak, všetci potrebujeme odpočinok.” odporoval mu leader SooHyun.
“SooHyun má pravdu, dnes to radšej zabalíme.” dodal ustarostený Eli.
Kevin už viac namietať nemohol, vedel, že aj tak by to bolo marné. Malý DongHo sa ponúkol, že mu pomôže niečo na tú nohu nájsť. Pobrali sa do Kevinovej izby, kde mu maknae priniesol ľad na nohu. Ešte sa chvíľku zhovárali, ale potom si už len Kevin vyžiadal od maknae pusu na dobrú noc a obidvaja si šli oddýchnuť.
***
Kevin bol už v polospánku, ked sa ozvalo jemné klopanie na dvere jeho izby. Pomaly rozplepil viečka a pobral sa ku dverám. Vo dverách stál na pohľad okúzľujúci  Kiseop.
“Ja, prepáč, že ťa ruším tak neskoro večer, ale len som chcel vedieť ako sa cítiš..” opýtal sa šarmantný mladík.
“Dakujem Seop,  je to omnoho lepšie, ani ma to už nebolí. Pod dnu, nestoj len tak na chodbe.” zdvorilo ho nežný Kevin ponúkol.
Kiseop vstúpil do izby, zatvoril za sebou dvere, ale ostal nehybne stáť hľadiac na podlahu. Kevin podišiel k oknu a odtiahol závesy, aby do vnútra preniklo viac svetla z večerných lampiónov, miloval ten pohľad na osvetlené mesto. Ked sa otočil od okna, všimol si,  Kiseopa ako len tak stojí. Podišiel k nemu bližšie:
” Seopie deje sa niečo??..”opýtal sa sladkým hláskom.
Kiseop dalej hľadiac na podlahu odvetil: ” Kevin, je tu niečo čo som ti už dávno chcel povedať, ale nikdy na to nebola vhodná príležitosť.”
“Tak to môžeš povedať teraz, myslím si, že teraz už máme čas Seopie.”
“Milujem ťa a tužím po tebe Kevin.” pomaly a neisto zdvíhal hlavu od podlahy.
“P-p-počkaj, naozaj si práve povedal to čo si mylím?” neveriacky vyjachtal Kevin.
“Už to v sebe nedokážem viac dusiť. Denne sa prizerať, ako sa zabávaš v prítomnosti Eliho, on si to zrejme tiež dosť užíva, to ma naozaj už nebaví! ” pokračoval Kiseop a podišiel ešte bližšie ku rovesníkovi.
” Počkaj, ak som to pochopil správne,   ty žiarlíš na Eliho? Tým si hlavu naozaj zaťažovať nemusíš, Eli je len dobrý priateľ nič viac..” usmial sa Kevin.
“Tak ked je on pre teba dobrým priateľom, čo som potom pre teba ja?” opýtal sa Kiseop váhavo hľadiac do nádherných tmavých a nežných očí.
Kevin nevedel ako mu na to odpovedať, pre  neho je však Kiseop viac ako len kamarát, ale hambil sa za svoje city k nemu. Vedel, že to nie je možné aby sa dvaja muži milovali. Však, čím dalej naňho Kiseop hľadel krásnymi očami vykúkajúcich spod pramienkov vlasov, tým viac mal srdce ako na závodoch, zatúžil po Kiseopovom objatí, chcel vedieť aké to je s ním byť…ale nepovedal ani slovo.
Kiseop na nič nečakal, len váhavo dvihol ruku ku Kevinovej jemnej tváričke pohladil ho po líci, čakal že sa kevin odtiahne. Ten sa však namiesto toho chytil Kiseopovú ruku, ktorú mu držal na líci a tvár zaboril do jeho voňavých dlaní. Kiseopa táto Kevinova reakcia trochu zaskočila, ale pri tomto geste po sebe zatúžili obaja ešte viac. Seop si štíhleho chlapca k sebe pritiahol bližšie, rukou mu zašiel do krásnych hnedých vlasov a začal ho bozkávať. Anjelík neváhal a pustil Seopa dnu, ten mu jazykom začal preskúmavať podrobne celú dutinu, šteklil mu mandle a hladil teplučký jazyk. Kevin sa cítil ako v rozprávke, opätoval mu jeho bozk, ten bol čím dalej tým vášnivejší a túžobnejší. Kiseop prechádzal pomaly jednou rukou  ku chlapcovmu rozkroku. Siahol mu do nohavíc a začal hladkať a masírovať Kevinov úd.
Kevin tichulinko zastonal a kúsol Kiseopa do jazyka. Seop sa nachvíľku tvárou odtiahol od Kevina, zákeracky sa na neho usmial a znovu mu vnikol do jeho úst, hladkajúc ho pritom v rokzroku. Začal ho jemne kusať do pery.Kevin sa mu vôbec nebránil, spoločnými silami, pri neprerušovanom bozku so seba zhodili oblečenie. Pritisli sa k sebe bližšie, až teraz začali cítiť to vzájomné telesné teplo. Ich nádherné telá, horely vzájomnou túžbou po tom druhom. Nádherne sa chveli a triasli nedočkavosťou. Kiseop obidvoma rukami začal preskúmavať každú časť rozkošného telíčka, obidvaja sa zatiaľ pritom pomaličky presúvali smerom k mäkkej posteli. Kevin znovu silno zastonal, ked sa ho Kiseop svojími studenými rukami dotkol na vnútornej strane stehna. Tu si Kevin odrazu pootočil Kiseopa a zvalil ho na posteľ. Sadol si naňho rozkročmo a ruky mu pritiahol k hlave.
“Počkaj, Kevin čo to robíš?” prehovoril prekvapený Seopie.
“Myslím, si že teraz je chvíľku čas aby som sa ti trochu odmenil.” bábika sa roztomilo usmiala.
Anjelská tvárčika začala bozkávať Kiseopovo vypracované telo, postupoval nežne a pomaly od krku, postupne prehrýzkal až k hrudi, kde začal masírovať bradavku jazykom zaťiaľ čo jednou rukou hladil jeho nádherný penis. Kiseop jemne zastonal, pripadal si teraz tak bezmocný a zároveň taký zahambený. Nebol to práve on kto mal uspokojovať toho druhého??.(pomyslel si)
Kevin opustil podráždenú bradavku a začal si olizovať cestičku cez stred bruška a dostal sa až k pupku. Strčil doň jazyk a jemne ho olizoval, potom znovu pokračoval nižie ale už už ked chcel rozmaznávať malého Kiseopa, tak si ho Kiseop znovu pritiahol nad seba a držiac ho za nádherné boky si ho otočil na postel. Kevin sa zlatulinko začervenal , Seopimu veľmi vyhovovalo takéto krotké jahniatko, a teraz v takejto polohe ho ešte viac pri´ťahovalo. Neváhal ani chvíľku a uchopil nežne Kevinov penis a jazykom ho začal dráždiť, maznať sa s ním. Zobral si ho do úsť a robil pomalé pohyby smerom dnu a von. Kevin stonal ak roztomilo, že to Seopiho nesmierne uspokojovalo na duši.
“Ja už dalej nevydržím..” znovu zastonal Kevin.
Kiseop sa len pousmial a pokračoval v rozmaznávaní Kevina, ten v niekoľkých sekundách so seba vypustil biele lepkavé semeno. Kiseop si ho olízol z tváre :
“Chutíš nádherne Kevin.” povedal uspokojený Seopie lízajúc si semeno okolo úst.
V tom si Kiseop posadil Kevina na nohy a znovu ho pobozkal. Kevin sa oboma rukami oblapil okolo teplého Seopovho krku a prehrabával sa mu vo voňavých červených vlasoch. . Červenovlások si bábiku pomaličky nadvihol a aby mohol vniknúť do jeho vnútra. Bol tak tesný a nádherný. Kevin vykríkol bolesťou, Seopie sa snažil pokračovať čo najjemnejšie, cítil ho dnu stále hlbšie. Postupne sa Kevin pre neho rozťahoval viac a viac, bol tak horúci. Stonanie sladkého Kevina sa ozývalo po celej izbe.
” Cítim ťa, si celý vo mne, je to tak príjemné, prosím neprestávaj..” šepkal.
Kiseop ho začal znovu nežne bozkávať, jednou rukou mu hladkal chrbát a druhou rukou ho držal za malý zadoček aby si ho mohol nadvihovať. Pohyby v Kevinových utrobách boli čoraz prudšie a rýchlejšie. Obidvaja cítili, že sa to blíži, ešte chvíľku pokračovali až kým Kiseopové spermie neprenikli do Kevinovho vnútra. Slastne zastonali a zlapali po dychu.
V tuhom objatí sa zvlalili na posteľ , Kiseop znovu zatúžil po nádherných, ružovučkých perách. Bozkával Kevina, tak nežne a sladko.  Neovládol sa a znovu prenikol do Kevinovho vnútra, znovu ho rozmaznával.
“Ľúbiš ma ,Kevin?” Kiseop náhle prerušil bozky.
“Viac, než čokoľvek na svete, som iba tvoj.” odpovedal chlapec sladkým hláskom a jemne pohladil Seopieho po tvári.
Milovali sa ešte dlho do noci lebo bolo pre nich ťažké nevšímať si vzájomnú túžbu a odtrhnúť sa od seba.

 

(6)(0)

8 Comments

  1. Luli(na) |

    Hej, dobře, já už vážně jdu. Mám se učit a ne tu číst. Aňáááááá!!! U-kiss! Povídek na nich je tak málo... jsou vůbec nějaké? Uhn... nevím. Ale budou. *úchylný škleb* Ale nejdřív škola, haha. Pěkná povídka. Fakt pěkná. Ale fakt bych měla jít. Áááá!!!

    (0)(0)
    Odpovedať
    • Enny =:P |

      Dakujeem :D..no mňa naštvalo, že nikde nevidím poviedky na moju milovanú skupinu a preto som sa do toho pustila a toto určite nebola posledná :D..To znamená, že aj ty napíšeš niečo na U KISS? :D..Ja bych byla moc ráda *usmieva sa ako magor* 😀 ..Potom želám príjemné učenie sa 😀

      (0)(0)
      Odpovedať
      • Luli(na) |

        Něco? To nebude jen něco, haha. To bude NĚĚĚCO!!! Cyklus. Sci-fi. S Kevínkem. Aňuuu. Ale bude to trvat, dost dlouho, příjmačky a maturita jsou teď na prvním místě.

        (0)(0)
        Odpovedať
        • Enny =:P |

          Wau tak to sa naozaj teším :D...Keviin oo miláčik moj 😀 ..sa neviem dočkať, až si budem môcť prečítať prvú časť :D...Konečne niekto, kto si všimol aj U KISS 😀 😀 ..Jasné ved to je samozrejmosť..ja len držím palce aby ti to všetko pekne vyšlo 😉

          (0)(0)
          Odpovedať
          • Luli(na) |

            Též doufám, že mi to vyjde, ačkoli ty příjmačky vypadaji, že je nedám ani po ročním šprtání se. Haha. Ale nevadí, já to nějak zmáknu. Teda doufám. No a když mě nevezmou, tak se svět nezboří, že? Zkusím to zase příště. Člověk by to měl brát s nadhledem. Haha. Jo, Kevínek je dokonalé stvořeníčko. ňuňuňu. Miluju jeho i to jeho přiteplené chování 😀
            Doufám, že Soohyuna máš též ráda, můj U-kiss bias nemůže nebýt Kevinův seme. Haha. Háááhahahaha.

            (0)(0)
            Odpovedať
            • Enny =:P |

              Ja verím, že ti to výjde ;)..a páči sa mi aký si optimista :D..jo to Kevinove chováni je skvelé :D..nemožem z neho zakaždým ked pozerám nejakú show alebo proste niečo s U KISS 😀 ..som na nich závislá a nad Kevinom sa furt rozplívam, môj koberec sa už ani neoplatí žmýkať :D..Joo SooHyuna taky miluju a mooc :D..Ja ich mám všetkych rovnako rada :D..aj ked preda môj bias je maličký DongHo 😀 ..teším na párik Kevin a SooHyun 😀 teda lepšie povedané SooHyun a Kevin 😀

              (0)(0)
              Odpovedať
              • Luli(na) |

                Ano, ano, Soohyun Kevin. Muhahaha, to malé sladké rozkošné ukeátko by snad ani nahoře být nemohlo.
                .
                .
                .
                To by bylo proti přírodě *složila se*

                (0)(0)
              • Enny =:P |

                Tak tomu ver, že by bolo 😀 ..on je dokonalé Uke a užasné je, že on sa už vlastne aj sám spároval so všetkými členmi U Kiss ešte aj s KiBumom a Alexandrom *oo Xander- rozplíva sa * 😀

                (0)(0)

Leave A Comment