Neverland

Enny's & Natt's blog
2 comments

If SEX is alright… (B2ST Fandom) *Seobie \(^o^)/*

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)


Annyeong chingu!!! ♥
Ja viem, je to príliš dlhá doba, čo som sem naposledy niečo pridala. Viete doľahla na mňa doba, keď ma lenivosť ovládla natoľko, že sa mi nechcelo ani rozmýšľať nad nejakým príbehom…Snáď sa na mňa nehneváte ^O^ ..Konečne som dokončila oneshotku, ktorú som začala písať ešte niekedy vo februári. ( Ja wem mala by som sa hanbiť ^^). Dúfam, že sa vám bude páčiť a že mi odpustíte moju lenivosť.
Saranghae yo~~~~~ ♥ ♥ ♥

FANDOM: B2ST
COUPLE: Junhyung & Yoseob
RATING: +19!
GENRE:
yaoi, smut, harem, mature
AUTHOR: ENNY =:)
Venované: Mojej milovanej Seobie, ktorá na túto poviedku čakala naozaj dlho :3 . Stromček snáď sa ti to bude páčiť a nebudeš i vyčítať to čakanie :3 .. S láskou tvoj ružový sloník s krídlami xD

“Pripravte sa na pondelok. Dáme si menší test z opakovania plus nová látka.” povie profesor Junhyung, zatvorí svoj hárok a chystá sa na odchod z triedy, keďže práve zvonček oznamoval koniec hodiny. Trieda sa pod nesúhlasným mumlaním pomaličky rozletela na všetky strany, až na jedného zo študentov, ktorý si ďalej nečinne ležal na lavici, tak ako aj po celú hodinu.
Junhyung prešiel k nemu: “A ty, Yoseob!” začal. Chlapec k nemu dvihol rozospaté oči a neprítomne na neho zaklipkal očkami.
“Teba čakám dnes po škole pri mojom kabinete.” povedal Junhyung nakloniac sa k jeho uchu. Yoseob naň pozrel už momentálne červenajúcimi sa lícami. Profesor na neho už len žmurkol a odkráčal z triedy.

Asi o štvrtej poobede, keď vyučovanie už dávno skončilo, kráčal Yoseob nervózne smerom k Junhyungovmu kabinetu. Vravel si, či je vôbec nutné k nemu ísť, keď aj tak mu určite len zase chce vynadať, že na jeho hodinách spí a vôbec sa nesnaží. Stále sa k nemu správa odmerane a už mu ani vôbec nepripadá, že spolu chodia. Asi je na čase všetok ten nezmyselný vzťah ukončiť..
Došiel pred dvere . Chvíľku rozmýšľal, či zaklope. Mal sto chuti obrátiť sa a odkráčať domov. Avšak čosi mu hovorilo aby ostal. Nakoniec sa teda premohol a predsa len zaklopal. S poza dverí sa ozvalo len: “Už idem!” Yoseobovi klepalo srdce ako na závodoch, ani sám nevedel prečo. V tom sa dvere otvorili a v nich stál Junhyung. Hneď schytil Seobovu ruku a vtiahol ho vedľa do chemického laboratória a zatvoril za sebou dvere. Yoseob na neho nechápavo hľadel, chcel sa ho opýtať, čo to všetko znamená, no tu si ho už Junhyung k sebe pritiahol. Jednu ruku mu obtočil okolo pásu a druhou vošiel do vlasov. Nenásytne a dravo sa zmocnil chlapcových pier. Yoseob nestihol ani protestovať. Neostávalo mu nič iné len zatvoriť oči a poddať sa tomu chladnému no vášnivému bozku. Junhyungove pery ho stále privádzali do nekonečného tranzu. Nikdy im nedokázal povedať nie.
Ponorený do hladného bozku sa pomaličky presúvali k jednému z laboratórnych stolov. Keď Yoseob cítil, že už sa viac nemá kam pohnúť, Junhyung presunul svoj bozk k jeho krku a jazykom ho začal rozmaznávať, štekliť.
Chlapec svoje ruky presunul k profesorovmu chrbtu a nechty zaboril do jeho košele. Slastne zastonal, privrel oči a svoju hlavu mierne zaklonil do zadu. Junhyung sa len uškrnul, svoje ruky presunul k Seobovmu zadku, a rýchlo ho nadvihol na laboratórny stôl, kde bolo rozložených zopár skúmaviek, ktoré Junhyung jedným šmahom ruky zvalil na zem. Zvuk roztriešteného skla sa rozľahol po celej učebni. Yoseob sa zľakol, chcel Junhyunga zastaviť, bál sa že ich niekto prichytí, predsa ešte nie sú v škole úplne sami. Ani si nechcel predstaviť aký problém by to bol, keby niekto zistil, že randí s profesorom.
Junhyung si všimol jeho obavy v očiach, no neplytval zbytočnými slovami len znovu vsal do svojich úst jeho spodnú peru a jemne za ňu zatiahol. Yoseobova tvár naberajúca farbu krvi odhalila jeho slabosť i to, že v skutočnosti sa mu nechce prestať. Zatvoril preto znovu oči a ruky omotal okolo profesorovho krku, ktorý chvíľku plienil jeho ústa. Jeho ruky sa presunuli na lem Seobovho trička. Vošiel pod jemnú látku a začal mu hladiť driek. Yoseobove telo sa zachvelo po tom, čo cítil ten studený dotyk. Slastne zastonal do Junhyungivých pier. Profesorovi sa ten nádherný zvuk vzrušeného Seoba nezvyčajne páčil, znova sa uškrnul a pretiahol tričko Yoseobovi cez hlavu a pohodil ho za seba. Pohľad na Seobove útle no za to vypracované telíčko ho vzrušoval. Nevedel sa dočkať až mu bude znova úplne patriť. Bozkávajúc jeho tenký krk, mu rozopínal nohavice. Yoseob sa vôbec nebránil. Nemal na to síl. Túžil po Junhyungovom vniknutí viac než kedykoľvek predtým. Akoby úplne zabudol, na čo sem prišiel. Bol úplne zhypnotizovaný a zoslabnutý.
Junhyung neotáľal a stlačil Yoseoba na slabom mieste. Chlapec vzdychol vzrušením. Cítil sa tak zahanbene. Profesor chvíľku masíroval Seoba medzi nohami až mu napokon stiahol nohavice aj spolu s boxerkami dole. Rýchlo si ukradol bozk a zobral jeho úd do ruky. Stlačil ho, čo Yoseoba takmer priviedlo do šialenstva. Junhyung sa zohol a jazykom jemne prešiel po špičke. Yoseob si zahrýzol do pery, svoje ruky oprel o stôl a zovrel päste. Junhyungov jazyk začal prechádzať po celej dĺžke jeho penisu. Pomaličky a nežne…
Yoseobove líca priam horeli a na jeho spodnej pere sa objavili prvé kvapky krvi.
Uškŕňajúci sa Junhyung zobral Seobov úd do svojich úst, jemne do neho zahryzol a zubami stiahol predkožku. Začal ho pomaličky fajčiť. Yoseobovi to prišlo ako večné týranie. Chcel aby to skončilo. Jeho telo bolo celé napäté a on mal pocit, že sa úplne pomätie z toľkého vzrušenia.
Junhyung veľmi dobre vedel čo to robí s jeho zajačikom a práve preto to len dlhšie naťahoval. Jeho jazyk sa úplne nežne ba priam niekedy až letmo dotýkal chlapcovho penisu. Jemnučko ho hryzkal, no po niekoľkých minútach, keď ho Yoseob začal zúfalo prosiť, svoje pohyby zrýchlil a dovolil Yoseobovi uvoľniť to napätie v ňom. Jeho spermie začali vtekať do Junhyungových úst.
„Stále chutíš rovnako krásne..“ pošepol Junhyung obliznúc si svoje pery.
„Junhyung….“ vzdychol Yoseob, ktorého úd sa ešte stále neskutočne chvel vzrušením. Junhyunga tento sladký povzdych nabudil, znovu sa priblížil k jeho perám a nežne ich pobozkal. Yoseob svoje ruky znova omotal okolo profesorovho krku a pritiahol sa k nemu bližšie. Junhyung si jednou rukou rozopol svoje nohavice a spoza boxerok vytiahol svoj už teraz vzrušený penis. Nasmeroval ho na Seobov otvor a bez varovania doňho vošiel. Yoseob zakričal od slasti a menšej bolesti ktorú zacítil. Junhyung ctil ako mu Yoseobove nechty prešli po koži. Po chrbte mu prešiel príjemný mráz.
Zmocnil sa lačne chlapcových pier a začal sa v ňom pohybovať.
Yoseob sa začal mimovoľne nadvihovať, jeho hlasné vzdychy boli tlmené tými neskutočne chladnými a príťažlivými perami.
Junhyung si užíval ten slastný pocit spojenia, hladil chlapcove ľavé stehno a svoje nárazy neustále stupňoval.
„Yoseob..si tak dokonalý. Nikto so mnou nedokázal urobiť to čo ty…“ povedal profesor pomedzi vzdychy.
Yoseob, ktorého pot zaplavoval jeho telo, vyhľadal znovu Junhyungove pery a začal ich oddane bozkávať. Junhyung mu bozky opätovával s láskou.
Netrvalo dlho a narastajúci tlak v Junhyungovom úde sa napokon uvoľnil. Yoseoba vystrel a jemne nadvihol prúd Junhyungovho semena. Slastne zastonal a lapal po dychu. Chvíľku takto pretrvali v objatí. No potom si Junhyung zapol svoje nohavice, letmo pobozkal chlapcove pery…
„Vidíme sa zajtra na hodine Yoseob. A nezabudni na písomku…“ povedal Junhyung.
Yoseob na neho zaklipkal očkami. Prečo to tu teraz vyťahuje?
„Dúfam, že sa to konečne naučíš, inak budem nútený nechať ťa opakovať ročník.“ Pokračoval Junhyung rázne už znovu s obvyklím chladným tónom.
„Ale..“ začal Yoseob no ani nevedel čo vlastne chcel povedať. Bol v šoku. Junhyung sa otočil, prešiel k dverám, pozrel na Yoseoba a žmurkol na neho: „ Bol si skvelý ako vždy..“ povedal a otvoril dvere.
„Hej a nezabudni tu upratať..“ dodal a odišiel.
Yoseob si ešte chvíľu vo svojej hlavičke dával do kopy čo sa vlastne pred chvíľou stalo, no keď mu to došlo, zovrel nervózne ruky v päsť: „Arrrgghhh!! JUNHYUNG! TY IDIOT!!“ zakričal z plného hrdla, schmatol jednu z tých pár skúmaviek, čo ešte stáli na stole vedľa neho a šmaril ju do dverí. Tá sa rozletela na niekoľko kúskov a Yoseob len predychával hľadiac na dvere..

(0)(0)

2 Comments

  1. Kim Lula |

    Áááááá chuďarko Boban, čím si zasloužil takhle zlého profesora??? *zdechla* Teda... já bych si na takého profesora asi nestěžovala (já bych si nestěžovala na žádného šikookého profesora, že...), ale malé Bobatko by mělo mít veškerou péči, ne? Půjdu si ho ukradnout pro sebe, háhá!

    (1)(0)
    Odpovedať
  2. Seobie |

    😈 😈 😈 😈 😳 😳 😳 megaaaaaaaa ALKJSGHKJGASLKJFALS lubim ťa vieš to? a vobec mi nevadí že som an ňu čakala tak dlho ^^ megaaa

    (0)(0)
    Odpovedať

Leave A Comment