Neverland

Enny's & Natt's blog

ChoCoLate´s KiSs 1/2

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)


Anyeong hase yo :))

Moja fantázia sa dočkala svojho dalšieho performance 😀 Tento krát som ju už nedržala na uzde :D…Možno sa dala povoliť ešte viac..ale potom by to už bolo MOOOC 😀 Táto poviedka je poriadne sladučká, svedčí o tom už len jej názov. Verím, že si ju vychutnáte 😀 Bola napísaná na želanie a psie očká mojej Natt :) ale tentokrát mi nedala žiadné podmienky :D. Počkať jednu mi predsa dala a to napísať pokračovanie :D…Sľubujem, že v najbližšej dobe sa zrodí na svet aj to 😀 Táák príjemné čítanie a sladké predstavy všetkým yaoistkám :)

JR x Ren

JR x Ren

Názov: Chocolate´s kiss

Fandom: Nu´est

Couple: Ren a JR

Dostupnosť: +18

Genre: yaoi, romance, yume/real,harem

Autor: Enny =:)

Venované: pre moju milovanú a psími očkami obdarovanú Natt-chan :) Dufam, že sa ti to naozaj páči :-*

Bol už podvečer a ja som si len tak užíval svoj odraz v zrkadle vo svojej hotelovej izbe. Bol som dosť vyčerpaný po celodennom skúšaní a nahrávaní, rozhodol som sa preto, že sa pôjdem osprchovať a hned potom si pôjdem ľahnúť. Podišiel som k sprchovaciemu kútu , zobliekol som sa a vstúpil pod prúd horúcej vody. Bolo to naozaj príjemné a hlavne oslobodzujúce od všetkého stresu. Para sálala po celej kúpeľni, cítil som ako mi po všetkých záhyboch na tele tečie voda, cítil som sa príjemne.
Hned ako som sa osprchoval, zakrútil som sa do uteráka, dal si priniesť cez pokojovú službu obrovský čokoládový pohár, milujem čokoládu a len tak polonahý som si ľahol na posteľ.
***
“Kim Jong Hyun?!! Leader…Môžem vojsť?” ozýval sa výkrik za dverami.
Za tým výkrikom som spoznal hlas rozomilého maknae Rena, podišiel som k dverám, otvoril ich a jednou rukou som sa podopieral o zárubňu.
“Kim Jong Hyun, som rád, že ešte nespíš…Ehm, prečo sa tu promenáduješ len tak v uteráku?” vyzvedal Ren, dívajúci sa na moje polonahé telo. Roztomilo sa pri tom začervenal.
“Nečakal som, že tu ešte niekto príde. Deje sa niečo? Prečo ti tak záležalo na tom aby som tu bol?” prehovoril som skúmajúc Renovu sladkú červenajúcu sa tváričku.
Ren a ja si naozaj veľmi dobre rozumieme, trávime spolu toľko času ako sa len dá. Ale nedávno som si v jeho prítomnosti niečo  uvedomil. Pohľad na neho ma neskutočne spaľoval, hrial. Začal ma ako človek priťahovať, vedel som, že niečo so mnou nie je v poriadku ale spočiatku som to ignoroval. V poslednej dobe je to však omnoho silnejšie ako ja, neskutočne po tom blondáčikovi túžim.
“Pod prosím so mnou do Aronovej izby, všetci tam na teba čakáme.” začal naliehať.
“A čo sa tam vlastne deje, že tam nemôžem chýbať?” nedalo mi.
“Chceme hrať hru na *pravdu a riziko*.” usmial sa blondiačik.
Pozorne som si ho premeral pohľadom a v tom zo mňa vyletelo: ” Ja mám lepší nápad..” chytil som chlapca za ruku a vtiahol ho dnu. Poobzeral som sa ešte či niekto nieje na chodbe a zamkol som za sebou dvere.
Ren na mňa len nechápavo pozeral. Stúpil som si k nemu, natiahol k nemu ruku a hľadiac na jeho červenajúce sa líčko som pokračoval: ” Ren, ja mám lepší nápad na hru, ale tú môžeme hrať len my dvaja.”
“Hyung (starší brat)….mám pocit, že viem na čo myslíš, nemyslím si však že je to dobrý nápad.” povedal Ren tichúčko.
Oblapil som ho okolo útlych ramien a posadil jemne na posteľ, nahol som sa nad neho. Ešte väčšmi ma pokúšali jeho malinké a nádherné oči, mal som chuť ho pobozkať ale udržal som sa.
“Ren, neboj sa. Budem pri tej hre nežný, uvidíš bude ti pri tom dobre.” upokojoval som ho.
“Hyung, ale čo ak sa to niekto dozvie?”
Táto otázka ma trochu prekvapila, ani nie tak obsahovo ako tým akým tónom to povedal. Z jeho hlasu mi to prišlo, akokeby s tým súhlasil. Akokeby súhlasil s mojim dá sa povedať nechutným návrhom. V tej chvíľi som mal pocit, že po tom túži rovnako ako ja.
“Postarám sa o to aby sa o tom nikto nedozvedel, môžeš sa spoľahnúť.”povedal som, stále mierne zaskočený.
“Potom je to v poriadku JR,  myslím, že môžeme vyskúšať tú tvoju hru.” nežne sa na mňa usmial.
Je to presne tak ako som si myslel, on to naozaj chce. Nechápem, nikdy na to nevyzeral a teraz tu predomnou sedí a tvrdí, že sa so mnou chce zahrať. V tej chvíli som bol najšťastnejším človekom na zemeguli. Kľakol som si pred neho a pomohol sa mu vyzliecť. Ren bez akéhokoľvek namietania odhalil svoje útle telíčko, ktoré ma nesmierne priťahovalo.
Začal som s “hrou”. Hladil som mu jeho nástroj, masíroval ho v rukách, potom som si ho zobral do úst a začal ho hladiť aj jazykom. Bol tak sladký, cítil som ako mi pomaly tvrdne v ústach. Ten pocit ma vzrušoval. Ren tichulinko postonával, zbadal som na ňom že sa mu to naozaj páči. Prešiel som k ohrýkávaniu jeho predkožky, ktorú som mu napokon jemne stiahol so zubami. Bol už úplne tvrdý, cítil som jeho vzrušenie vo svojich ústach. V tej chvíli ma čosi napadlo. Vybral som si jeho penis z úst, zadíval sa na Renovu nechápavú tváričku, usmial sa naňho.
“Myslím, že to môžem spraviť ešte lepším “povedal som.
Ren na mňa len dalej hľadel. Natiahol som sa na nočný stolík za mysou plnou čokolády, ktorú som si dal doniesť. Namočil som si de nej obidve ruky a potom som si ich obtrel o Renov úd. Pokril som ho hrubou vstvrou čokolády. Ren bol trošku šokovaný ale nenamietal. Jeho penis vyzeral tak neodolateľne. Začal som z neho zlízavať čokoládu, šteklil som ho jazykom. Dal som si ho celý znovu do úst a pomalými pohybmi som z neho stieral čokoládu. Ren to už dalej nevydržal, ozval sa jeho výkrik a ja som cítil ako sa mi v ústach okrem čokolády rozplívala aj chlapcova telesná tekutina. Chutil tak nádherné a sladko.
Konečne sa mi podarilo zlízať celú čokoládu na a v okolí penisu, bol potom tak príjemne lepkavý.
Odrazu sa spoza dverí ozývalo klopanie volanie: ” JR, JR, no ták kámo otvor. Nie je tu náhodou s tebou aj Ren? Asi pred polhodinou sme ho za tebou poslali a ešte stále sa nevrátil.”
Spoznal som MinHyunov hlas. S Renom sme sa na seba šokovane pozreli, ale nemohol som ostať ticho aby na niečo neprišli: ” Prepáč, MinHyun, asi som trochu zaspal, hned som pri vás, len sa ešte pôjdem osprchovať aby som sa trochu prebral.” narýchlo som čosi také zapotil.
“V poriadku, a je tam s tebou aj Ren?” vyzvedal MinHyun
“N-Nie, nie je tu. Bol tu za mnou ale potom niekam odišiel, myslel som, že sa vrátil k vám.”vyjachtal som.
“Asi sa šiel pozrieť dole, dobre pôjdem ho pohľadať a ty sa poponáhľaj!” odvetil MinHyun a odišiel hľadať *strateného* Rena.
S Renom sme sa na seba pozreli  a začali sme sa potmehúcky smiať aby nás nikto nemohol počuť. Asi tri minútky sme sa ešte zabávali nad predchvíľkou odhratou scénkou, potom som sa posadil k Renovi, ten len dalej čakal čo spravím. Jednou rukou som ho položil na posteľ a druhú ruku som znovu namočil do čokolády. Potrel som ňou celé útle telíčko. Ren sa náhle natiahol za mysou, ani som si to nestihol uvedomiť a už som mal čokoládu na celej hrudi.
“Aj ja mám chuť na niečo sladké hyung.” usmial sa Ren.
Prikývol som a pokračovali sme tam kde sme prestali, najprv som ho celého olízal ja. Začal som pri ušných laôčkoch, ktoré som mu chvíľku pokrizkával a potom som prechádzal pomaličky po krku ku kľúčnej kosti, prešiel celou hrudou k bradavkám. Dráždil som ich,  cmúľal som a hrízkol ich a vychutnával som si Renovo tichulinké stonanie. Oblízal som mu celé bruško s naznačeným svalstvom a skončil pri malo pupku, do ktorého sa mi zaboril jazyk.
Ren sa na mňa zvalil :” Teraz som už na rade ja.” daroval mi roztomilý úsmev.
Opakoval každý môj predošlý krok, mal som však pocit, že to robil o veľa opatrnejšie ako ja, pomalšie a nežnejšie. Bol to krásny pocit. Cítil som ako sa nám obidvom vzrušením chvejú telá.
” Potrebujem ťa JR…” ozval sa znovu Ren.
V tej cvhíli sa moje srdce rozbušilo na plné obrádky cítil som to sladké opojenie..lásky? Ešte som to nedokázal presne pomenovať. Ren sa dostal do časti podbruška, strhol zo mňa uterák a začal mi hladiť a ohmatávať celé telo. Hladkal a masíroval mi môj penis, dokonca som sa pristihol ako stonám. Oči som odvrátil smerom k stropu, užíval som si to. Odrazu som na sebe pocítil Renovu váhu. Sadol si na moje nohy. Bol ľahulinký ako pierko a tak nádherný, ked mu jeho blondavé pramienky spadali na ramená. Nedokázal som od neho odtrhnúť oči.
“Si tak krásny hyung, milujem tvoje telo.” začul som tichý hlások.
Ren sa trošičku nadvihol a nasmeroval sa na môj úd. Cítil som ako sa dostávam do jeho vnútra, nádherne sa rozťahoval, ten hrejivý pocit aký som pri tom zažil bol nezameniteľný. Ked som bol celý v ňom, Ren sa ku mne naklonil, jeho vlasy ma šteklili na líci. Oblapil som ho okolo drieku. Ren znovu sladko zastonal.
” Počkaj Ren, ja ti pomôžem, sľubujem, že to už nebude bolieť.”
Ren sa na mňa pozrel, prikývol a znovu sklonil hlavu. Začal sa pohybovať, cítil som ako môj penis prenikal do každého kútu jeho útrob. Cítil som ako sa Ren neustále sťahoval a rozťahoval, po tvári mu začal stekať pot. Bol tak krásny, tak roztomilí. Netrvalo už príliš dlho a dosiahol som svoj vrchol. Ren sa zvalil na posteľ vedľa mňa. Trošku som sa nadvihol a nadklonil sa nad neho. Pozeral som mu do jeho nádherných očí a jednou rukou som mu hladil vlasy.
” Hyung,..pobozkaj ma.” povedal Ren trochu váhavo.
“Chem cítiť tvoje pery, pobozkaj ma.” dodal.
Prstom som prešiel po celej dlžke tých nádherných ružovučkých pier, boli neodolateľné. Prisál som sa k nim a svoj jazyk som nechal vplávať dnu. Naše jazyky sa stretli, navzájom sme sa mazlili, hladili. Neodolal som a začal som ho kusať do jemnučkých pier, ktoré boli teraz o mnoho červenejšie. Nachvíľku som ho prestal bozkávať. Ležal tak bezbranne a nevinne. Znovu som sa jednou rukou natiahol za mysou s čokoládou, už jej tam veľa neostávalo ale predsa som si z nej odpil. Nechal som si ju v ústach, neprehltol som ju. Naklonil som sa nad Rena, zrejme hned pochopil o čo sa pokúšam, pretože jemne pootvoril ústa. Pustil som čokoládu do jeho úst a vzápätí som doňho strčil jazyk. Bozk bol úžasný a sladký. Čokoláda sa nám postupne rozplívala v ústach. Chveli sme sa ešte viac ako predtým. Po dlhom bozku sme ostali len tak ležať na posteli , Ren si oprel hlavu o moju hrud, ja som ho dalej hladil po jeho zlatých vlasoch. Po chvíľke ležania som sa ozval:
“Ren?”
“Čo sa deje JR?” odvetil Ren.
“Pod prosím so mnou..” dodal som.
Potom som sa postavil a pobral sa do kúpeľne. Ren poslušne následoval moje kroky, roztomilo za mnou pricupital a ostal stáť na prahu dverí. Chytil som ho za jeho ruku a vstúpil s ním do sprchovacieho kútu. Otočil som si ho k stene a pustil na nás príjemne horúcu vodu.
“Otoč sa nachvíľku nech ti môžem umyť chrbát. Ren ani teraz neodvrával a poslúchol. Dal som si na hubku sprchovací gél a začal jemne Rena umývať, dôkladne som ho umyl celého s predu aj zo zadu. Potom sme sa vystriedali, ked bol so mnouhotový, už som viac nemohol odolávať. Pritisol som si ho k stene a začal bozkávať. Ren ma chytili okolo krku.a bozky mi opätoval. Potom som rukami prešiel k jeho zadočku a nadvihol som si ho. Ren sa mi zakvačil nohami o moje chvejúce sa stehná. So sovjím už stvrdnutým penisom som si znovu našiel miesto a vstúpil do Renových horúcich útrob. Sex v sprche bol príjemný, voda nám stekala po každučkom záhybe na tele, kachličky na stenách boli celé zahalené hmlou z horúcej pary, nedotknuté boli iba miesta, ktorých sa dotýkal Ren svojím nahým telom. Začal som vykonávať prudšie pohyby svojím penisom vo vnútry Rena. Ren mi dal túto náhlu zmenu pocítiť tým, že sa mi zaboril nechtami do chrbta, prestal ma bozkávať, len sa polootvorenými ústami obtieral o tie moje, obidvaja sme sa snažili zlapať po dychu. Konečne to prišlo, znovu som pustil svoje semeno do Renovích útrob, bol to úžasný pocit. Ren sa postavil na svoje vlastné nohy ešte stále ma obíjmajúc okolo krku a lapajúc po dychu. Pootočil som vodovodným kohútikom a zastavil vodu. natiahol som sa po uterák na stene vedľa spchovacieho kútu. Začal som Rena nežene utierať, daroval mi nádherný úsmev. Natiahol som na seba župan, jeden som dal aj Renovi a znovu sa pobrali do izby. Len tak sme si ľahli na posteľ a obíjmali sme sa ako dvaja milenci. V tej chvíli som už neudržal otvorené oči.
***
“JR, kámo, no tak kde si?…Preboha ved už je obed, vstávaj. Musíme už vyraziť nacvičovať.!!!” ozývalo sa spoza dverí mojej izby.
Klopanie na dvere bolo neznesiteľné a príliš hlasné, donútilo ma to zobudiť sa. Otvoril som oči. Ležal som nezakrytý a na sebe som mal znovu len zakrútený uterák. Nedokázal som si vybaviť, čo sa presne stalo.
*Počkať, nebol som celú noc náhodou s Renom?…Ren?..Kde je, prečo tu nie je. Nemal som na sebe župan?…Ah čokoláda.* svitlo mi.
Obzrel som sa na nočný stolík, na ktorom stála mysa, ale niečo tu nesedelo, mysa bola plná. nechýbalo z nej ani trochu čokolády. Na perine a ani na zemi neboli žiadne stopy po spomínanej čokoláde. Nedalo mi to, rýchlo som vstal a šiel sa pozrieť do kúpeľne. Môj župan bol na svojom pôvodnom mieste a druhý župan bol poskladaný v skrinke vedľa umývadla. Bolo to naozaj divné.
Klopanie na dvere bolo ešte silnejšie, podišiel som k dverám a otvoril som ich. Stál tam Ren, tváril sa akoby sa nič nestalo.
“No tak, JR, rýchlo sa obleč a pod nemáme čas!..Prečo si včera k nám neprišiel, ved sme ťa čakali nie?” hovoril znepokojene Ren.
“Včera? Bol si za mnou, bol si tu pri mne?” nedalo mi to.
” O čom to hovoríš?  Včera som bol celú noc pri chalanoch, čakali sme ťa a ty si neprišiel. No tak už pod rýchlo.” ponáhľal ma Ren.
Počkať, ved ono sa vážne nič nestalo. Všetko to nádherné a príjemné čo sa malo v noci stať bol len môj výmysel? Môj sen?

 

 

(0)(0)

12 Comments

  1. CiCi x) |

    Enny Enny ! ... dnes to vidím tak že keďže som po dlhšej dobe začala zasa čítať, tak poriadne a tu dnes prenocujem XD ... Bože dnes spať nejdem XD
    Wááááá!!!
    prečo to bol len sen ?! ,,, oh bože ja sa usmievam ako id*ot XD .... ja chcem aby to nebol len sen XD ... Oh !...
    Muhehe. ... U.mmm.... Kyaaah ... Nie ja niesom mimo vôbec XD ... Ren !!! 😀
    Ja ťa nechápem :0 ako si to tak napísala ... proste ... tak fantasticky O.o
    U.mmm :3
    Ta čokoláda XD ... Omo.... všetko to bolo také - sexyyyy ! XD

    (0)(0)
    Odpovedať
    • Enny =:P |

      Lásko moja..ja neviem..proste divoká fantázia a moje sny vyplodili tento zázrak 😀 😀 ..neboj prečítaj druhé pokračko..a ja budem len rada, ak tu budeš celý večer pretože o chvíľku sem hodím jedno zaujímavé interview s EXO, ktoré práve prekladám 😀 ..a máš tu čo čítať si myslíma bude toho ešte viac :-* Len si to uži lásken moja..jo a Natt by sa s tebou rada stretla :-*

      (0)(0)
      Odpovedať
      • ČiČi x) |

        U.mmm T^T...>o<...
        akurat v polovičke "ovládana strachom" mi do izby prišiel fotrík a vyhnal ma spať -.-" ... Heee ?! ...
        Enny ! môžeš za moje včerajšie ťažké zaspávanie a následné hriešny sny o Renovi a JR 😀 😀
        Jo vidím, že tu toho je 😀 😀 takže by som sa mala dať do čítania *keď prídem zo školy* :DDD
        Vážne ?! 😀 Ja sa rada zoznámim 😀

        (0)(0)
        Odpovedať
        • Enny =:P |

          Jo najbližšie pojdeme do mesta tri 😀 😀 ...budete si rozumieť, kedže obidve zavisláčite na Siwonovi 😀 😀 ..prpeáč lásko ale ver,že takých nocí bude ešte viac 😀 😀

          (0)(0)
          Odpovedať
          • CiCi x) |

            Oke >3> ... a ja sa pokúsim niekedy dojsť XD ..
            Btw ty budeš mať narodky že ? :) * muhehe - treba niečo vymyslieť XD*
            Nevadí xD Ono tie sny mi vážne nevadili XD

            (0)(0)
            Odpovedať
              • CiCi x) |

                Muhehe XD ... pamätám si XD niekedy sa na mňa nalepia veci ani neviem ako XD za čo som aj rada xD ale aby sa na mňa niekedy nalepilo aj niečo ine ako čísla ...napr také mená z EXO ktoré stále zabúdam to nie XD
                ....
                .....
                ....
                omo ....no dumajme XD ...
                O o... ešte musím zohnať peniaze XD ....

                (0)(0)
              • Enny =:P |

                Ja tež takže..máme čo robiť kedže to už nieje daleko 😀 😀 ......ja si ich mená pamätám horšie je, že ne všetky viem priradiť ku ksichtíkom 😀 😀 Ale to bude tým, že v poslednej dobe sa až prílš zaoberám Infinite..aach milujem ich 😀 😀 SungJong & DongWoo oo umrem z nich :D..aj ja by som chcela aby sa na mňa takto lepili užitočné veci..u mňa je táto schopnosť akosi pozabudnutá 😀

                (0)(0)
  2. Luli(na) |

    Áááááááááááááá!!!
    Vykopejte mě z téhle stránky, než tu strávím mládí!
    Hahaha. Sen. SEN?!
    Ale ten konec to zabil, to je fakt.
    Haha, jo, JR, takhle se to dělá!!! *skanduje s transparentem*

    (0)(0)
    Odpovedať
    • Enny =:P |

      Ja som len rada, že si sa zastavila na tejto stránke 😀 .:Ešte furt som v škoku, že si sa k nám dostala :D.. Jo ten koniec..Natt ma skoro za neho zaškrtila..ale tak sľúbila som jej ,že na to napíšem neskôr aj pokračovanie :D..Vidno, že miluješ JR 😀 Ja taky 😀

      (0)(0)
      Odpovedať
      • Luli(na) |

        Se ji nedivím.
        Ale na druhou stranu - sláva zabijáckým koncům. Všichni známe ten pocit, kdy nás chtějí ostatní ukamenovat. Teda já určitě. Haha. Háááhahahaha. *padla*
        JR. Jo, miluju JR. Já miluju všechny. Reníka nejvíc, ale vážně všechny. Není korejca, kterého bych neměla ráda. He...hehehe.

        (0)(0)
        Odpovedať
        • Enny =:P |

          Hej ja sa v tom vyžívam ked ma chcú za konce ukameňovať 😀 ..ved aj také musia byť..nemôže byť všetko ideálne :D..takže ti veľmi dobre rozumiem 😀 ..Ja tiež ale ja všeobecne azijatov 😀 ..najkrajšie stvorenia na svete 😀 o Reeeeen..to takázlatučká bábika 😀

          (0)(0)
          Odpovedať

Leave A Comment