Neverland

Enny's & Natt's blog
0 comments

Chapter 6: Piano & Dlho očakávaná príležitosť

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)

Chapter 6 Piano & Dlho očakávaná príležitosť

“Yoona?” oslovil ma RyeoWook…počkať RyeoWook?..Nie, čo tu robí?…Nie Wookie..chod preč prosím…
“Wook…” ostala som šokovaná..ale je to lepšie ako keby tu malo prísť to zlé maknae..či?..vlastne teraz by som bola najradšej ja sama..
“Sľúbila si mi, že mi zavoláš..čo sa stalo?” opýtal sa ma ustarostený Wookie, vošiel do mojej izby, ktorá práve teraz nevyzerala najporiadnejšie..aj ked väčšinou je pedantsky až chorobne pedantsky uprataná..ako vážne..posledné dni nemám náladu na vôbec  NIČ.
“Prepáč Wook.zabudla som.a..nejako sa mi podarilo zaspať..”  sklonila som hlavu..klamala som až sa mi z uší parilo…jasné síce je pravda, že som zaspala, ale vôbec nie je pravda, žeby som zabudla na ten sľúbený telefonát…Viem sklamala som ťa Wookie prepáč…
“Yoona, čo sa s tebou v poslednej dobe deje?..Si úplne iná..Správaš sa tak hlavne od toho večera, čo si bola u mňa…žeby to bolo kvôli tomu, čo sa medzi nami stalo?…Ponáhľal som ťa do toho?..Ublížil som ti nejako?” strachoval sa.
“Nie, nie..vôbec to nie je kvôli tomu, to bol najkrajší večer v mojom živote..” uups..asi sa mi podarilo práve sa priznať.
“Takže je to pravda..predsa predo mnou len niečo skrývaš…” povedal Wookie a prisadol si ku mne na posteľ. “Tak potom kvôli čomu to je?”
Aáá som v peknej kaši..z toho sa už nevyvlečieš dievča..práve si si vykopala hrob…mám mu povedať pravdu?..mala by som..ale ked….booože..prečo musím v kuse myslieť na iných..konečne by som sa mala starať len o seba a nikoho iného maximálne tak ešte o..počkať! o seba.
Sklonila som hlavu, nemohla som sa mu pozerať do očí..proste som to nedokázala..ale nepodarilo sa mi príliš dlho hrať na schovávačku. Wookie chytil moju ruku..
“Yoona, pozri sa prosím na mňa.” povedal.
Nechcela som, ale predsa som sa pozrela…nemohla som už..začala som pociťovať obrovskú hrču v hrdle..cítila som ako sa mi do očí hrnú slzy..Nie!..Bože dosť..nemôžem sa tu teraz rozplakať..
“Wookie.” vydrala som zo seba.
RyeoWook mi pohladil líce a čakal, na moju odpoved.
“Wookie, prepáč..prepáč mi to” moje hrdinstvo sa nepodarilo..Mission Failed!..z očí sa mi spustil vodopád slz a ja som sa hodila môjmu anjelikovi okolo náručia..revala som ako malé decko, ked mu niekto vezme hračku…
Wookie bol spočiatku zaskočený, lenže na druhej strane to vyzeralo akoby to každú chvíľu čakal..začal ma hladiť po vlasoch..stískal si ma k sebe..
“Wookie prepáč..” znovu som zo seba vydrala.
Nepamätám, kedy som sa naposledy takto zložila..trvalo to nejakých desať minút, než sa mi konečne podarilo povedať aj niečo iné ako “prepáč”. Dajte mi niekto konečne facku..lebo takto to už dalej nejde.
“Yoona..pššt..neboj sa..som tu pri tebe.” utešoval ma RyeoWookie.
“Prepáč, že som ťa klamala..ja som len nechcela ublížiť tvojmu priateľstvu s KyuHyunom.” povedala som a snažila sa už konečne zastaviť plač, kým som tvár dalej úspešne schovávala v jeho tričku.
Áno, presne tak..počuli ste dobre…povedala som to…Už mu nechcem klamať a nezáleží mi na tom, či je to jeho najlepší priateľ..ja už proste nevládzem..nevládzem
“KyuHyun?..Čo s tým má KyuHyun?” opýtal sa Wook nechápavo.
Trošku som zaváhala, ale predsa..Pustila som Wookieho a opäť sa posadila..
“Nechce aby sme boli spolu…” povedala som po tichu.
“Ako to?..On o tom vie?..Niečo ti povedal?”  pýtal sa ma.
“Neviem, či o tom vie..ale pri najmenšom o tom niečo tuší…Neustále ma sleduje..a ak som v tvojej blízkosti, začne vyskakovať..” vysvetľovala som.
“Nechápem..” povedal Wook zúfalo.
” Proste mi to príde, ako keby na mňa žiarlil…ako keby ťa chcel mať celého len pre seba alebo čo ja viem čo..” snažila som sa to upresniť.
RyeoWook bol chvíľu ticho..asi ho dosť zarazilo, čo som práve povedala..no napokon sa ozval:
“Vyhrážal sa ti?”
Prikývla som..nezdalo sa mi, že mi to môj anjelik verí…Vedela som to..tušila som to..bola blbosť mu to povedať…robím jednu somarinu za druhou..áno to by som nebola ja ..že?
“Nezdá sa mi, že by to KyuHyun robil..pokiaľ viem, nemá dôvod.” povedal.
“Ja som len odpovedala, na čo si sa ma pýtal..” povedala som so sklonenou hlavou.
” Povieš mi, čo presne ti povedal?” opýtal sa a znovu mi chytil ruku.
” V skratke..ak sa od teba nebudem držať dalej, dopadne to zle..pre mňa samozrejme.”
“Nechápem..neverím..Ako si to mohol dovoliť?..Nemá na to najmenší dôvod..prečo to robí?” rozčúlil sa Wookie.
Zaskočili ma tieto slová.nečakal by som, že mi tak rýchlo uverí..Aj ked áno, ja viem..vzťahy sú o dôvere a láske..ale, musíte uznať, že aj ked je to s Kyu Kyu pravda, tak to neznie úplne vierohodne…Sama tomu len ťažko verím…
“Prosím nič mu nehovor!” vyletelo zo mňa.
“Nič mu nehovoriť?…Ak mu nič nepoviem, bude si na teba dalej dovoľovať..a to nechcem!” povedal. Wookie.
“Prosím, nechaj to tak..tým to len zhoršíš…” prosila som .
“Si si tým istá?…Myslím, že by to pomohlo..aspoň sa s ním porozprávam.” navrhoval mi.
“Nie..prosím..nič mu nehovor.” neustupovala som.
“Nepresvedčím ťa?” opýtal sa ma.
Pokrútila som hlavou.
“Dobre potom..ale pod prisahám ti..ked uvidím, že na teba krivo pozrie, dotkne sa ťa alebo ti niečo zlé povie..nebudem sa držať späť..aj v prípade, že ho beriem za najlepšieho priateľa.” vysvetlil.
Znovu sa mi nahrnuli slzy do očí…Pocítila som dotyk teplej ruky na svojej tári a vzápätí dotyk Wookieho sladučkých pier. Pobozkal ma…Pravdepodobne to bol trochu mokrejší bozk,kedže som znovu začala plakať ako malé bábo..Dakovala som Bohu za Wookieho..v živote pri mne nestál niekto taký ako on..v živote…Od teraz mu nebudem klamať..nemám dôvod…
“Ako to, že si to tak dlho vydržala?” opýtal sa ma s úsmevom na tvári a dal mi pramienok mojich vlasov sa ucho.
Vydržala?..Ja?..nepovedala by som..keby som to vydržala, tak KiBum o tom nevie..ježiš..zabudla som..KiBum..on o tom vie..mala by som to povedať Wookiemu..musím, práve som si sľúbila, že mu nebudem klamať..Ale asi si to nechám na neskôr…to také dôležité nie je…
Prešla asi pol hodina, sedeli sme na posteli, rozprávali sme sa, vysvetľovala som Wookiemu ako to začalo..samozrejme ani zmienka o čiernovláskovi KiBumovi…
“Aj tak tomu stále nemôžem uveriť, že je KyuHyun schopný niečoho takého…nikdy sa tak nesprával..čo sa s ním mohlo stať?” hovoril RyeoWook.
“To by som aj ja rada vedela..najhoršie je, že raz sa správa ako úplne zlatučké maknae, dokonca ma oslovuje noona..a inokedy akoby ho všetci čerti posadli..nedá sa s ním rozprávať..je agresívny..neviem, vtedy ho vôbec nespoznávam.”
“Budem si naňho musieť dať väčší pozor..a hlavne musím dať pozor aby sa ti nič nestalo..Si pre mňa všetkým Yoona..” povedal Wookie hľadiac mi do očí.
Milujem ho..som si tým viac než sto percent istá..ja viem, viem, že som to už hovorila..ale čím dalej, tým sa to potvrdzuje ešte viac…Znovu som bola zahrabaná vo Wookieho náručí, vychutnávala si jeho teplo, jeho nádhernú vôňu a jeho dotyky…
Znovu si budem protirečiť, ale som nakoniec rada, že som mu to povedala…Avšak dúfam, že ma počúvne a neurobí žiadnu hlúposť..Nie, budem mu veriť..už žiadne pochybnosti..tých bolo už hodne.
***
“Yoona, zlatko volali mi z práce, že je to súrne..takže budem musieť ísť..vrátim sa pravdepodobne až ráno.” ozvalo sa za dverami mojej izby .
“V poriadku mami..drž sa.” povedala som.

V mojej izbe sa rozhostilo ticho..počuli sme kroky mojej mami, ked schádzala po schodoch a následné zatvorenie dverí..Ostali sme sami..znovu..
RyeoWook sa postavil predo mňa a natiahol ku mne ruku..nechápavo som sa na naňho pozrela..
“Čo sa deje?” opýtala som sa ho.
RyeoWook sa na mňa usmial, chytil ma za ruku, postavil ma k sebe a dotiahol pred dvere izby..
“Vo vašej predsieni je piano..však?” opýtal sa ma.
Na čo sa ma to pýtal..prepáčte, ja viem..znovu mi to nedochádza..ale mám pocit, že to bola otázka tak trošku od veci…či?…
“Máme..prečo sa pýtaš?”
“Pod so mnou..” povedal, otvoril dvere a už ma ťahal dole schodmi.
“H-he?” bola moja reakcia. Na čo sa chystá?
Boli sme už v predsieni..ked som sa znovu ozvala..
“Počkaj..RyeoWook..čo..”
“Pššt…” naznačil mi aby som bola ticho. Usmial sa na mňa a posadil k čiernemu pianu stojacemu v strede predsiene. Pozerala som naňho a snažila sa prísť na to, čo sa práve odohráva v jeho hlavičke..
“Pod sem.” povedal Wookie a ukázal mi na miesto hned vedľa seba. Nepovedala som ani slovo, len som podišla k nemu a prisadla si. Pozrel na mňa, usmial sa..položil obidve ruky na klávesy a prehovoril:
“Túto pieseň som dokončil ešte len včera..Chcem aby si si ju vypočula ako prvá…ver mi, že počas celého písania som myslel len a len na teba..stala si sa mojou inšpiráciou…”
Amorko ma zasiahol už po stý krát..a ako vidím, vôbec ale vôbec ho to neprestáva baviť..síce ja sa nesťažujem, mne je tak dobre…
Do mojej tváre sa mi nahrnula obrovská červeň, dala som Wookiemu pokyn k hraniu a rýchlo odvrátila pohľad, aby som neprezradila svoje rozpaky…Moje oči sú naozaj zradné..nikdy nerobia to , čo im mamča prikáže …
Wookie na to reagoval len pobaveným výrazom na tvári, pokrútil hlavou a začal hrať…
Melódia bola jemná, pomalá a nádherná..istým  spôsobom ma k sebe pripútavala…Mala som pocit, že mi vyskočí srdce z hrude…moje telo sa začalo chvieť obrovským šťastím, pokojom…táto scénka mi doteraz pripadá ako z toho najromantickejšieho filmu aký som kedy videla…
K hudbe sa pridal Wookieho sladký spev…jeho hlas ma opantal..zablokoval úplne všetky zmysli až na  sluch…vnímala som každučký tón, každučké slovo…bolo to také nádherné a vznešené…

*Promise you… Promise you                                                              
Kawaranai nanikao sinagara                                                                 
Kawatte iku kisetsuwo aruita
Kimito itsudemo tewo tsunaginagara kitanda

Tesaguride susunde kita hibimo
Kimiga itukara mayowazuni koreta teda
Tsuyoku ireta donnatokimo

 Korekara arayuru
Keshikiga kawatta toshitemo
Bokurawa konomamade iyou

 Promise you kimiwo omotte bokuwa ikuruyo
Tsunagatte iru kokoroto kokorokara
 Promise you tsunataetainowa
Tada aishiteru
Chikauyo eien no kakera o

Chiisana kenkamo nandomo sitane
Surechigai hanareta hibimo arushi
Sono tabini itsumo kimiga hitsuyou tthe wakattanda

Kimiga moshimo tsumazuku tokiniwa
Dareyori ichibannitewo sashinoberu bokude itaiyo sobani isasete

Wakareto deaiwo kurikaeshi iku naka demo
Bokurawa tonarini iyou

Promise you kimiwo omotte bokuwa ikitai
 Munega atsuku koikogareteiru
Promise you todoke tainowa
 Tada aishiteru
Itsudemo yuukanna hino omoide

Mosimo ashitaga yamini nomarete
michi shirubesae naito sitemo

Kowagaru kotowa naiyo udewo hanasanaide kitto bokurawa
 Dokoedomo ikeru

Promise you kimiwo omotte bokuwa ikuruyo
tsunagatte iru kokoroto kokorokara
Promise you tsunataetainowa tada aishiteru
Chikauyo eien no kakera o

 Chikauyo eien no kakera o*

Preklad:
* Sľubujem ti … Sľubujem ti

Kým hľadáme veci, ktoré zostali rovnaké, kráčame cez cesty, ktoré sa menia
Vždy kráčame spolu držiac sa za ruky
Len vdaka tebe som mohol prežiť tieto dni bez poznania správneho smeru
Len vdaka  tebe môžem ostať stále silný
Aj ked sa všetko okolo nás zmení, my budeme stále tí istý

Sľubujem ti, budem na teba myslieť, sme jedným srdcom
Chcem len povedať “ľúbim ťa”
Navždy sľubujem

Prekonali sme mnoho malých hádok, boli dni, ked sme sa od seba vzdialili
Vždy mi to len pripomínalo, že ťa potrebujem
Ked nastanú ťažké dni, chcem byť prvým mužom, ktorý ti podá pomocnú ruku
Dovoľ aby som ostal pri tebe
Aj ked neustále opakujeme tie isté chyby
Ostaň so mnou

Sľubujem ti, chcem ťa ochraňovať po zbytok svojho života, moje srdce horí láskou
Sľubujem ti, jediné čo ti chcem povedať je ” ľúbim ťa” a nikdy to nezmeniť

Ked zajtrajšok zahalí temnota a všetky cesty zmiznú
Nemusíš sa báť, len drž pevne moju ruku a môžeme ísť kamkoľvek

 Sľubujem ti, budem na teba myslieť, sme jedným srdcom
Chcem len povedať “ľúbim ťa”
Navždy sľubujem

Navždy sľubujem…*

Viem, už mnoho krát som počula RyeoWooka spievať…vždy to bolo dokonalé..ale teraz je to úplne iné..Je to úplne iné, ked viem, že tá pieseň patrí len mne…že ju nespieva tisíckam jačiacích fanyniek..ale len jednej osobe..Jeho hlas nie je ohlušovaný hudbou z reprákov..je taký čistý..a bez kadejakých zbytočných úprav..
Bolo to ako by mi hovoril priamo do duše..čítal moje myšlienky…ako keby nič naokolo mňa neexistovalo..vznášala som sa…
Pieseň sa mi vryla do srdca..a je isté, že tam ostane navždy…Neviem, či je vôbec ešte možné aby bol niekto zaľúbený viac ako ja v tejto chvíli…
Cítila som ako sa mi slzy tlačia do očí…verte, že keby sa ma teraz ktosi čosi spýtal..nebola by som schopná ani jediného slova…bola som uväznená v tom nežnom zvuku piana….mala som chuť ostať takto uväznená celý život..stačilo len by bol Wookie pri mne…
Posledné tóny odzneli..pieseň skončila..nastalo ticho…ešte stále som nedokázala nič povedať..aj Wookie sa odmlčal…

Asi po 5 minútach som sa odvážila prehovoriť: “RyeoWook dakujem..”
Wookie sa na mňa nechápavo pozrel: ” A za čo mi dakuješ?”
Nadýchla som sa: ” Za tú nádhernú pieseň..za to, že mi veríš..za to, že vždy stojíš pri mne..za to, že si…” povedala som, cítila som ako sa mi ženie krv do tváre preto som odvrátila phľad.
Wookie ma chytil za bradu a vrúcne ma pobozkal. Potom sa mi pozrel do očí a povedal:” Za to všetko by som mal dakovať ja…pretože od kedy som ťa stretol, je môj život o mnoho krajší..”
Nezmohla som sa na slovo…znovu sa mi chcelo plakať, ale tento krát od šťastia.
“Po dnešku si sľúbme, že už si pred sebou nič nebudeme zatajovať..dobre?” opýtal sa ma.
Prikývla som a padla do RyeoWookovho teplého objatia.
***
Ešte chvíľku sme sa zhovárali, ked RyeoWookovi zazvonil telefóm.
“LeeTeuk, čo sa deje?” opýtal sa Wookie, ked zodvihol hovor.
“Ja?…Ja som u Y….u svojho bratranca.” zaklamal Wookie na Teukovu otázku, ked sa ho zrejme opýtal, kde sa práve nachádza.
“O pol hodinu?…Dobre, budem tam….áno, v poriadku…..maj sa.” dohovoril Wookie a odložil mobil do vrecka.
Pozrel sa na mňa prehovoril: ” Zdá, že musím odísť..uvidíme sa zajtra. Dobre si oddýchni..”
Usmiala som sa a odpovedala: “Neboj sa..”
*Odprevadila som Wookieho k dverám, naposledy sme sa objali a odišiel.
Ja som sa pobrala do sprchy, potom som ešte chvíľu písala text k novej piesni, ktorú som začala písať asi pred týždňom, ale vôbec nebol čas na jej dokončenie. Ked som dospela k záveru, že dnes zo seba už viac nevypotím, rozhodla som sa následovať Wookieho príkaz a poriadne sa vyspať.
Na druhý deň hned skoro ráno po mňa prišiel buldog, pretože som sa mala zúčastniť jednej show s názvom Weekly Idol. Jednej z najpopulárnejších show v Kórei.
Natáčanie bolo naplánované na pol desiatu. Okrem mňa sa show zúčastnil aj duet Davichi. Bolo to pre mňa veľkou cťou, kedže šlo o veľmi uznávané speváčky. Neviem čo bolo príčinou..ale bolo to po prvý krát, ked som nebola nervózna z natáčania. Dokonca mi to prišlo ako veľká zábava. Ved prečo by nie..aspoň sa fanúšikovia dozvedia, že aj ja som v pohode.
***
“Takže koho to tu dnes máme?” opýtal sa jeden z moderátorov.
Druhý na to reagoval: ” No ako by si ani nevedel o koho ide..Prepáčte mu to divečatá, on furt musí trepnúť nejakú hlúposť.”
Ja, Haeri a MinKyung sme sa na tých dvoch pekne zabávali…Vlastne po celú ú polhodinku točenia sme nerobili ani nič iné. Zo začiatku sa rozhodli, že nám dajú takú menšiu úlohu a to spraviť dance cover na pesničky, ktoré nám oni vyberú…No predstavte si ma ako tancujem…v živote som netancovala…Aj ked tanec milujem od malička ….proste nepokladala som to za potrebné pri svojich sólových albumoch…Moje pesničky boli väčšinou také tie jemnejšie..Určite som musela vyzerať ako blázon..rehotala som sa sama na sebe..ešte k tomu mi dali chlapčenskú pesničku, v ktorej tanec nie je vôbec jednoduchý…Poskakovala som tam ako králik a snažila sa napodobniť Teen Top a ich Supa Love..nech mi to chlapci odpustia, že som tak spotvorila ich pesničku, ktorú mimochom naozaj milujem .ale inak to proste nešlo…Ak ma takto uvidia Super Junior, tak to sa poskladajú do kocky a ja sa už nikdy pri nich neobjavím…achjeje..pekne som si zavarila…No čo, ale bola to sranda..už dávno som sa toľko nenasmiala.
Potom nám kládli tzv. otázky na telo..A kedže je v celej východnej Ázii teraz známe, že nahrávam album so SuJu, čert by to nebol,, keby mi nepoložili otázku:
“Yoona, mohla by si nám povedať..s kým z chlapcov Super Junior si rozumieš najviac?”
Achejeje zas…nemohla som povedať, že s RyeoWookom, jasné ľudom by nedoplo, že s ním niečo mám..lenže ked to poviem, to ako by som sa priznala KyuHyunovi, že sa aj napriek jeho príkazu stretávam s Wookiem..čo je samozrejme pravda, ale on o tom vedieť nesmie…ved viete prečo..och..
Snažila som sa z toho nejako vykrútiť: ” No myslím, že si veľmi dobre rozumiem so všetkými..Sú to úžasný ľudia a som rada, že môžem nahrávať práve s nimi.”
“Myslím, že každý na tvojom mieste by bol šťastný..” povedal jeden moderátor.
“No byť obklopovaný 15-timi krásavcami je naozaj úžasné.” prikývol druhý.
Prvý naňho pozrel a popdichol: ” Azda si sa do niektorého z nich zaľúbil.”
“Netrep sprostosti Jong Hyeong Don.” začali sme sa všetci smiať.
“No dobre, ale ešte stále si nám nepovedela..jedno meno Yoona…S kým z nich si rozumieš najviac?” opýtal sa ma Dafconn.
Ach kurnik šopa….čo som komu spravila??…Ježiši..a ja, že som sa z toho inteligentne dostala…Čo poviem?…Budem ticho..nič nepoviem..Ale to myslím nezaberie pretože Dafconnovi a Jong Hyeong Donovi nič neunikne…mala som ostať doma a nikde sa netrepať.
“No, je to ťažké..nechcem uraziť ani jedného z nich..ale myslím..že *som zvedavá, čo teraz vypotím* pravdepodobne HeeChul.”
“HeeChul?” opýtal sa ma Dafconn a pokračoval “Čím si ťa tak získal?”
“Pre jeho povahu..je to také slniečko..Všetci členovia ho zbožňujú a mňa dostal tiež. Vždy vie čo povedať..s nikým sa neháda…rád si z každého robí srandu..a hlavne vždy rád každému pomôže. Je to náš hyung.” povedala som.
No sláva, konečne som povedala aj niečo normálne za svoj život….Yeeeah I am pretty good…heh..
Rozhovor ešte chvíľu trval, ked sa show skončila patrične som sa rozlúčila s moderátormi a s dievčatami Haeri a MinKyung, s ktorými som prežila úžasnú polhodinku.
***
“Yoona, bola si užasná zlatíčko…” privítal ma v skúšobni HeeChul s otvorenou náručou a daroval mi pusinku na líce.
Bol zlatý ako vždy..RyeoWook ma privítal svojím sladkým úsmevom, z ktorého som skoro odpadla. Len EunHae sa zdúvali na mieste. Podišla som k ním a opýtala sa: “Čo sa vám stalo?”
“Ona sa ešte pýta?” zdul sa DongHae.
“No pýtam..ááá..počkať..už je mi to jasné..vy sa hneváte, pretože som povedala HeeChulovo meno namiesto vášho?”
Neodpovedali len odvrátili zduto pohľad.
Začala som sa smiať a potom som vysvetlila: “Pochopte to, chceli odo mňa len jedno meno nie dve..”
“A? ” opýtal sa EunHyuk.
“Nedošlo vám to ešte? ” prišiel k nám KyuHyun…počkať KyuHyun?…a sakra..čo mi teraz spraví?.
“Nemohla povedať len jedného z vás, pretože vás má obidvoch veľmi rada…Nemôže si medzi vami vyberať..mali by ste si ju za to vážiť a pekne jej podakovať.” hovoril pobavený Kyu Kyu.
He?..Kto ho ovalil kamneňom?…Prečo je taký milý?..Prečo ma obraňuje..?
EunHae sa na seba pozreli, uznali, že má Kyu pravdu..čo aj naozaj mal…a potom ma obaja silno objali.
“Prepáč, že sme pochybovali..už to nikdy neurobíme.” povedali obaja.
Ja som sa len smiala..títo dvaja ma furt vedia pekne pobaviť. Všetci členovia to nevydržali a smiali sa spolu s nami.
Po chvíľke ku mne pristúpil KyuHyun, usmial sa a povedal: ” Dobrá práca noona (staršia sestra). ”
Noona?…Mamííííííí….bojím sa….Kde je ten zlý..ten bubák KyuHyun, ktorý sa mi neustále vyhráža?…Kde zmizol?..Normálne mi začína chýbať..neviem na čom som..neviem či sa mám tešiť, z toho, že možno dostal rozum..alebo sa báť totho, že sa len pretvaruje…..Že noona..tak to som teda teraz  od neho vážne nečakala..toto je už moc aj na slona…
***
Do skúšobni vletel zadychčaný buldog. Pribehol ku mne a hovoril: “Hwang Sung ..máme to!”
Nechápala som čo to trepe..:” Čo máme?” opýtala som sa.
“To, po čom si vždy túžila.” povedal.
Po čom som celý život túžila?…No RyeoWook to asi nebude..po tom túžim len od chvíle, čo sa s ním poznám..
“Pôjdem do Barcelony?” vyletelo zo mňa.
Vždy som chcela ísť do Barcelony..je to tak nádherné mesto.
“Barcelony?..He?..Nieee…zle si ma pochopila.”
“Tak sa vyjadruj ako človek a možno ťa pochopím…tak o čo ide?” vyzvala som ho.
“Dobre tak takto po poriadku…Dnes volal riaditeľ spoločnosti Pledis Entertaiment a schválil tvoju teda moju ponuku. Dokonca bol nadšený.”
“Nechápem o akej ponuke to hovoríš?…Čo mám ja s Pledis Entertaiment, ked patrím pod SM entertaiment?” opýtala som sa.
“Pledis Entertaiment založili novú dievčenskú skupinu.”
“A?”  nechápala som.
“Neprerušuj ma a počúvaj *okríkol ma a pokračoval* Takže založili novú skupinu a potrebujú do nej hlavnú speváčku. Han Sungsoo riaditeľ tej spoločnosti sa dopočul, že slávna Yoona by rada spievala a tancovala v skupine. Pokiaľ viem, vždy si mi hovorila, že by ťa to bavilo viac ako sólo..nie?”
“Áno..to áno..to bolo mojím snom vlastne od malička..ale nebolo jednoduché nájsť dievčatá, ktoré by so mnou boli schopné spievať..preto som to vzdala…No a čo s tým?” áno presne tak..Drahej Yoone zase nič raz nedošlo..pomalý myšlienkový pochod raz, pomalý myšlienkový pochod furt…
Leeteuk ku mne pristúpil a povedal:” To znamená, že tou hlavnou speváčkou v skupine máš byť ty.”
“He?…čo?” reagovala som.
“Je to tak ako hovorí LeeTeuk…a nie len riaditeľ bol nadšený, ale aj samotné dievčatá z pripravovanej skupiny. Dokonca aj SM súhlasilo s takou to colaboration s PE.” hovoril buldog.
“A kedy sa oficiálne stanem ich členkou? A aké meno má vlastne skupina?” konečne mi došlo..nemohla som uveriť vlastným ušiam..no snažila osm sa chovať seriózne a vážne.
“Hned zajtra, ked sa s imi stretneš. Hovoria si L4L ..čo znamená Live for Love..Zatiaľ tvoria skupinu štyri dievčatá..Ich mená sa dozvieš v pravý čas.”
“Myslíš to vážne?” nedalo mi.
“Smteľne vážne..o tomto by som ti neklamal.”
“Takže od teraz mám aj ja skupinu?” presvedčovala som sa.
“Áno máš…si lead vocal pre L4L…” usmial sa buldog….Errrm..toho úsmevu som sa vždy desila..väčšinou neveštil nič dobre..ale tento krát je to iné..myslí to vážne..vidno to na ňom.
“Aááááááááááá.” vykríkla som radosťou a skočila som buldogovi okolo krku. Celé SuJu sa na mne pekne zabávalo a tlieskalo mi..Konečne sa mi splnil sen…Konečne nebudem v televízii a na vystúpeniach sama…Budem na dorme s bomba babami, s ktorými sa dá zabaviť a porozprrávať *no aspoň dúfam, že budú dobré*… Wauuuu….ani neviem čo iné k tomu povedať…
Ale počkať..bude to naozaj tak dobré ako sa zdá?…Čo ak tie slávne dievčatá budú nepríjemné mrchy?…No ved uvidíme..stále je tu možnosť pokračovať v sólovej dráhe…uvidíme podľa zajtrajška…

Pripravovaný chapter: L4L (Live for Love) ..Už čoskoro 😉

Pozor: Preklad pesničky vyššie je voľný..nie je doslovný..doslovne som to ani spraviť nevedela :oops:..No vedela, ale neznelo by to pekne..tak dúfam, že sa Vám aj tak páčilo…:|

 

SUPER JUNIOR K.R.Y : Promise you

TEEN TOP: Supa Love

(0)(0)

Leave A Comment