Neverland

Enny's & Natt's blog
2 comments

Boy on The other Side 9

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)

Anyoo 😉

…Táážke čo tu dnes máme? 😀 ..Jop z našej poviedky sa stal tak trošku CROSS OVER :D…ak ste mali pochybnosti o mene použitom na konci predošlej kapitoly..tak teraz to uvediem na správnu mieru..áno je to Yunho z TVXQ 😀 …prečo som ho použila a spravila z neho to čo som spravila?…nepýtajte sa ma lebo to ani veveričky netušia :D..či? :D..Dosť už zbytočných rečí a šup na CHAPTER 9 ..ja sa zatiaľ pustím do 10 časti..akosi ma chytilo písanie 😀 ..Tak padám 😉

images

 

Chapter 9 UNINVITED (Nepozvaný)

„Čo tu ten robí??!!“ zabuchol KiBum dvere do svojej izby.

ZhouMi sedel na posteli a predychával náhly šok.

„Ako by nebolo dosť problémov s tebou, ešte sa tu musí zjaviť aj ON!“ rozčuľoval sa KiBum a chodil hore dole po izbe.

„Myslel som, že tvojím momentálnym problémom je HeeChul..ten chlapec ťa pekne odignoroval..Neboli ste si vy dvaja náhodou bližší?“ neodpustil si rusovlások s jemným úšklebkom na tvári.

KiBumov mal pocit, že vyletí  z kože: „Môžeš držať hubu? To kvôli tebe sa HeeChul správa tak ako sa správa..Neviem, čo si s ním urobil, ale toto rozhodne nebol HeeChul, ktorého poznám..ktorého som…“ umlčal sa.

„Ktorého si čo? Haah?..Prečo si sa odrazu zasekol? No dopovedz to, nech sa aj ja pobavím.“ zasmial sa Zhou.

KiBum ho div neprepichol pohľadom, povedal: „ Nestaraj sa!“

„Nestarať sa? Prečo, ved si môj brat..zaujímajú ma tvoje problémy.“ pokračoval smejúci sa ZhouMi.

„Bratia? Možno tak vo sne..bratia si totiž nerobia to, čo si mi spravil ty!“ vykríkol KiBum.

„ Nechápem, o čom to hovoríš? Ukradol som ti snád tvoj obed? Pokiaľ viem, HeeChul si ťa vôbec nevšíma..dnes sa mi to potvrdilo..a navyše nie si náhodou ty ten, kto ma udrel v škole pred pár dňami?“ postavil sa Zhou pred Kibuma. Jeho výraz už trochu zvážnel.

„Ty o HeeChulovi nevieš vôbec nič! A mal som na to dôvod..ved si ho skoro zabil..“ kričal KiBum, ked mu Zhou skočil do rečí:

„ Chceš mi povedať, že ty o ňom snád niečo vieš?“

KiBum sklonil hlavu dole a na malú chvíľu sa odmlčal. ZhouMi pokračoval: „ Zmäkol si braček..až príliš si zmäkol.“

„ Nechápem, o čom hovoríš..“ povedal Bumie dívajúc sa ZhouMimu do rečí.

„Kde je ten KiBum, ktorý ešte pred pár týždňami si vedel spraviť srandu z každého?…Kde je ten provokatívny  upír, ktorý sa rád hral s ľudmi?..Kde je môj brat, s ktorým som bol nerozlučnou dvojkou..“ ZhouMi stíšil hlas, KiBum nič nepovedal.

„ Odkedy sa v našom živote objavil HeeChul, si úplne iný…už nie si tým arogantným upírom, ktorý dosiahol všetko čo chcel len lúsknutím prsta…si ako vygumovaný..nechápem čo sa stalo..To ťa HeeChul až tak očaril?…Nebodaj si sa doňho zaľúbil?“ nadvihol Zhou obočie.

„ Nemyslím si, že som to ja kto sa zmenil…a ak tak som  asi konečne dostal rozum a uvedomil, že život, ktorý som predtým s tebou viedol nebol správny. Že som sa správal ako blbec, presne tak ako ty teraz!…Prečo ubližuješ HeeChulovi? Čo ti spravil?“ hovoril KiBum.

„ Takže predsa….pokiaľ viem, ty si bol ten kto sa s ním chcel pohrať..“ povedal Zhou.

KiBum odvrátil pohľad : „ ibaže, to, čo robíš ty sa už nepodobá na nejakú nevinnú hru..skoro si ho zabil!!“ znovu vykríkol.

„ Nesťažoval si sa až doteraz..užil si si sním aj ty.. tak čo vlastne chceš? ..Nesieš na tom taký istý podiel ako ja.“ Nedal sa Zhou.

„Určite som ho nechcel zabiť ani ublížiť mu…ZhouMi videl si sa? Tá tvár, ktorú si mal vtedy v škole..tie oči..toto si nebol ty Zhou..bol to ten istý krvilačný upír, ktorého som našiel pred niekoľkými rokmi na ulici ..“ KiBum stíšil svoj hlas.

ZhouMi sa zamyslel..nevedel, že to bolo až také hrozné. Tých očí  sa snažil zbaviť odkedy ho zachránili..Žeby sa HeeChlovi podarilo prebudiť v ňom spiacu beštiu pražiacu po krvy?…

„ Nevedel som to…ja..“ odmlčal sa.

„ZhouMi si môj brat , ale aj napriek tomu nedovolím aby si ubližoval tým, ktorých mám rád…Zastavím ťa aj za tú cenu, že ťa budem musieť zabiť.“ hovoril čiernovlások.

ZhouMi dalej mlčal, hľadal správne slová…

„ Dobre, nechajme to teraz tak..bude ešte dosť času si to vysvetliť..teraz je náš hlavný problém Yunho.“ Povedal KiBum podráždene, sadol si na posteľ a zaboril svoju tvár do dlane.

Rusovlások sa spamätal a odpovedal: „ Máš pravdu..“ sadol si na posteľ vedľa svojho brata.

„ Čo tu ten idiot chce?“  zadurdal KiBum.

„Netuším..ale pochybujem, že nás prišiel len tak navštíviť.“ Povedal Zhou.

„ Jop, naposledy, ked nás prišiel navštíviť, stihol nám spôsobiť obrovské problémy len tým, že vysal krv trom mladým ženám…“ skonštatoval KiBum.

„Mali by sme zistiť o čo mu ide.“ navrhol rusovlások.

„Ale hlavne čo najrýchlejšie..kým nebude príliš neskoro.“   povedal Bumie.

ZhouMi prikývol postavil sa z postele, natiahol ruku ku KiBumovi. Ten naňho nechápavo pozrel.

„ Uzavrime prímerie…prestaňme sa na chvíľu hádať a postarajme sa o Yunha…Budme znovu bratmi.“ Povedal Zhou.

KiBum naňho len spočiatku hľadel a rozmýšľal, či to bude dobrý nápad spojiť sa znovu so ZhouMim..čo ak niečo plánuje?…Premáhal sa, ale tentokrát sa mu pokúsil veriť . Podal mu ruku, postavil sa z postele a povedal: „ v tom prípade znovu bratia…“

Medzi tým :

„Strýko, deje sa niečo medzi mojimi bratrancami? Správali sa nejako zvláštne.“ opýtal sa Yunho sediaci s ministrom v obývacej miestnosti pred krbom.

Minister si   potiahol zo svojej kubánskej cigary a odpovedal: „Netuším, o čo presne tam ide..tí dvaja mi vlastne celý čas úspešne klamú a presviedčajú o opaku..ale ja vidím, že niečo nie je v poriadku. Nerozprávajú spolu, navzájom sa prebodávajú pohľadmi..držia sa od seba čo  nadalej…vôbec  to nechápem..nikdy pred tým som ich takto nevidel.“

„A ako dlho to už trvá?“ opýtal sa Yunho.

„ Len pár dni..teda aspoň ja som si to skôr nevšimol.“ Povedal minister a znovu potiahol z cigary.

Yunho nad čímsi rozmýšľa a po chvíľke ticha sa znovu opýtal: „ A vôbec netušíš, čo mohlo tú ich hádku vyvolať?“

Minister sa pozrel na Yunha, čosi mu svitlo:“ Ked tak nad tým roymýšľam..tie problémy začali tesne potom, čo sa začali priateliť s jedným chlapcom.“

Yunho zbystrel svoju pozornosť: „Chlapec? ..Aký?“ opýtal sa.

„Hmm *rozmýšľal minister* viem, že s nimi chodí do triedy..je to veľmi milý mladík a ak dobre spomínam tak sa volal Kim HeeChul alebo nejako takto..“

*Takže Kim HeeChul?* pomyslel si Yunho, hladkajúc si bradu.

V tom minister vyskočil na nohy a zvolal: „Kde sú KiBum a ZhouMi? SungKyu *oslovil starčeka stojacého pri dverách a čakajúceho na pánove príkazy* chod po nich. Prišiel sem Yunho a oni ho ani poriadne neprivítajú..“

„Už sme tu, nie je za potreby po nás niekoho posielať. „ povedal KiBum vstupujúci do miestnosti.

ZhouMi, ktorý vošiel hned za ním dodal: „ Potrebovali sme sa porozprávať o samote.“

Yunho si všimol ako ho tí dvaja doslovne pražili pohľadmi.

„Yunhoooo..ako sa máš bratranček?“  vykríkol ZhouMi pred tým ako minister stihol čokoľvek  vyčítať. Pristúpil k nemu s otvorenou náručou a objal ho, div, že ho neudusil.

KiBum sa popod  nos zasmial, zatiaľ čo Yunho ani minister vôbec nechápali  čo sa deje. Zrazu akoby tých dvoch ktosi vymenil …

„Práve si spravil osudovú chybu..“ zašepkal  Zhou Yunhovi nenápadne do ucha, aby to nikto okrem  nich dvoch nepočul. Pustil ho zo zovretia a daroval mu prefíkaný úsmev. Yunho zvraštil obočie ..zrejme pochopil, že tu nie je vítaný.

„Vidím, že je všetko v poriadku, takže vás môžem nechať o samote.“ Povedal minister, zahasil cigaru a opustil miestnosť.

KiBum za ním zatvoril dvere, pristúpil k Yunhovi a zablokoval ho rukami, čiže postaviť sa zo stoličky pre Yunha bolo v tejto chvíli takmer nemožné.

„Teraz nám pekne povieš, čo tu chceš..“ povedal KiBum, jeho pohľad naháňal hrôzu.

„ Prišiel som vás len navštíviť a zistiť ako sa máte..je to už dlhá doba, čo sme sa naposledy videli.“ Povedal Yunho a pokusil sa o nevinný úsmev.

„Nehraj nám tu divadlo, všetci traja dobre vieme, že nás nenávidíš..celý život si proti nám niečo mal..“ povedal Zhou.

„Vyklop to !..čo tu chceš?“ pritvrdil KiBum.

Yunho prehltol slinu: „ Bratranček..o čom to hovoríš ? Ja že som vás niekedy nenávidel? Ved sme rodina.“

„ Zabudol si, že kvôli tebe sa naša rodina musela odsťahovať z Británie?…Poštval si tých ľudí proti nám..“  KiBum zvýšil hlas.

„ To bola nehoda..nič viac.“ Obraňoval sa hnedovlások.

„Takže nehoda? …Za nehodu by sme ešte dokázali považovať  keby si tie obete aspoň nechal žiť..lenže ty si ich zabil..a najhoršie na tom je, že celá vina padla na nás..Ešte aj náš otec veril, že sme to boli my. Ty si z toho vyklzol ako neviniatko!“ hovoril KiBum.

Yunho zvážnel: „ Kto vám môže za to, že ste taký hlúpy? .. Mali ste dávať väčší pozor.“ zaškeril sa.

KiBum sa snažil predýchať, aby ho tam rovno na mieste nezabil.

„ Viete aký to bol úžasný pocit? ..Ked škemrali o pomoc..prosili ma aby som ich nechal žiť..tie posledné vzdychy..trasúce sa telá…a tá vôňa ženskej krvi..náramne som si to užil..bol to ako orgazmus hned z rána.“ zasmial sa Yunho.

KiBum to tento krát nevydržal, chytil ho pod krk, mal ho chuť zabiť…ZhouMi ho však zastavil, odtiahol ho od hnedovláska, pozrel sa mu očí a upokojoval ho: „ No tak braček, viem že ťa to štve…nie si sám..je mi z neho zle rovnako ako tebe..ale nemôžeme dovoliť aby nás tento idiot vyprovokoval..vieš, že otec mu verí každé slovo..neprešlo by nám to.“

KiBum neodtrhol pohľad od škeriaceho sa YunHa: „ Nepočuješ toho bastarda? ..Nepočul si čo hovoril?“

„Počul, príliš dobre..ale uvedom si, že tento krát sme bez šance..“ upokojoval ho Zhou.

Yunho sa s výsmechom postavil zo stoličky a hovoril: „ Presne tak..ste len bezvládne myšky nič viac..mám vás v hrsti..nemôžete mi spraviť nič…“

Zhou sa otočil a daroval Yunhovi  ranu päsťou. Ten sa zatackal a dopadol naspäť na stoličku..nechápavo sa na neho pozrel:

„ To, že ti nemôžeme nič urobiť je jedná vec…a dalšia vec je to, že  aj ked som KiBumovi nedovolil udrieť ťa, abz si nenarobil problémy..to neznamená, že sa ťa  nedotknem ja!..Mne je jedno čo so mnou bude..Aj tak som už dosť skazený..takže si dávaj pozor na hubu!“

KiBuma tieto slová jeho brata pomerne dosť zaskočili..nečakal by ich..a už vôbec nie potom, čo sa medzi nimi odohrávalo..a vlastne ešte odohráva.

„Máš pravdu, tebe môže byť jedno, čo stebov bude..aj tak nie si z tejto rodiny..Si len odpad, ktorý sa tu náhodou zjavil!“ vyvrieskol Yunho.

KiBuma striaslo od nervov, chcel Yunhovi vymlátiť došu z tela ale ZhouMi mu položil ruku na hrud a po tichu povedal : „ Nechaj to tak braček..nemôžeme sa nechať vyprovokovať, len o to mu ide..“

„Zhou!“Vykríkol KiBum, videl totiž v ZhouMiho očiach záblesk skľúčenosti.

„Kim..viem čo chceš povedať..ale nechaj to tak..pod radšej preč.“ Povedal ZhouMi a ťahal Kibuma von z miestnosti.

Yunho sa postavil a podpichol: „Presne tak..len si utekajte..Myslíte, že ked ste dvaja, tak , že ma dostanete..ale to sa vám v živote nepodarí..postarám sa o to!“

„ Zavri hubu!“ odvrkol Zhou a zatvoril dvere.

Yunho ostal stáť uprostred izby, zaťal päste a povedal si sám pre seba: „ Len počkajte..toto vám nedarujem!…zničím vás!..budete ešte prosiť..“

***

„ Prepáč KiBum..“ povedal si HeeChul ležiaci na posteli. Trápilo ho ako sa dnes večer zachoval…bolel ho ten čiernovláskov výraz na tvári..mal chuť sa za ním rozbehnúť a prosiť ho odpustenie..lenže vedel, že si to nemôže dovoliť.

HeeChul sa otočil na bok a zakril sa perinou až po uši.

„ Mám pocit, že už rozumiem, čo ku KiBumovi cítim..moje myšlienky a bijúce srdce hovoria za všetko…Chcem byť s ním..ale nemôžem..nemôžem dovoliť, aby mu ZhouMi kvôli mne ublížil..Prepáč KiBum..zdá sa však, že najlepšie bude ak ťa budem  ignorovať..tváriť sa, že ma nezaujímaš a , že mi vadíš..aj ked opak je pravdou.“ Vzdychol si HeeChul, zaboril svoju hlavu do vankúša a pokúsil sa zastaviť prichádzajúce slzy.

Na druhý deň ráno sa HeeChul príliš neponáhľal do školy..ved akoby sa mu aj chcelo, ked vedel, že tam bude nie len hrôzu naháňajúci ZhouMi ale aj chlapec, ktorému sa aj napriek svojim citom musí vyhýbať.

Otvoril si svoju skrinku, ked za sebou počul známy hlas.

„Ahoj HeeChul..môžem sa s tebou porozprávať?“

HeeChul sa z hlboka nadýchol, vybral si knihy zo skrinky, zatvoril ju a bez slova prešiel popri čiernovláskovi.

KiBum ho chytil za ruku a a opýtal sa: „ HeeChul..spravil som ti niečo?…Ak som ti nejako ublížil povedz mi to..prosím…“

Blondáčik pozrel do zeme a odvetil: „Prepáč, ale musím ísť na hodinu..aj ty by si už mal ísť..“ Vymanil si ruku z KiBumovej teplej dlane a odišiel.

KiBum za ním hľadel, vôbec nechápal čo sa deje…

Následujúca kapitola: Kim HeeChul :The blonde-haired boy (Kim HeeChul, žltovlasý chlapec) 

(0)(0)

2 Comments

  1. kulisek |

    ehm... asi nejak takhle : :roll:
    ok, Zhoumimu budiz odpusteno, sam netusila co dela, takze cajk 😆
    ale ten Yunho?! nejdriv jsem chtela, aby byl s Kibumickem on, no ale co za smrada se z nej vyklubalo... treba je jen frustrovanej z toho, ze miluje Kibumicka, a ze nevi, jestli by mu city opetoval, kdyz se choval tak, jak se choval 😀 jen doufam, ze neublizi Chulovi, i kdyz by ho Kibumicek bezel zachranit, ale to by pak mohl ublizit Kibumickovi 😕
    hehe Chuluv pristup nebo "plan" nebo co to je bude jeste zajimavej 😀 ignorovat Kibumicka pujde teda tezko 😀
    jinak ten dalsi dil ma zajimavej nazev 😀

    (0)(0)
    Odpovedať
    • Enny =:P |

      No z Yunhom to ešte ani z daleka neskončilo..ale či niečo spraví Chulíkovi alebo hociktorému z tých dvoch krásnych bratov, to povedať nemôžem ..It´s SUPRISE 😉 .. Inak ten ZhouMi..ehm 😀 ...no uvidíme ako sa s tým popasuje Chulík, bude sa musieť mooc snažiť 😀 ...A dakujem ..snažila osm sa aby upútal a hlavne vystihoval 😀 ..tak ja padám..do konca týždňa je tu dalšia časť 😉 ❗

      (0)(0)
      Odpovedať

Leave A Comment