Neverland

Enny's & Natt's blog
2 comments

7 minutes in BTOB heaven (Aegyo) ;)

FANDOM:Boyfriend
COUPLE:Donghyun & Youngmin /DongMin ♥
RATING:None
GENRE:romance, yaoi (aegyo)
AUTOR:Enny=:)

Annyoo 😀

Akože dnes som mala na pláne ísť spať o čosi skôr..ale nejako sa to nedarí..musela som sem niečo hodiť medzi tým ako dopisujem nové kapitoly k ostatným poviedkam 😀 ..Nemôžem Vás predsa nechať tak dlho čakať..ale kvôli obrovskému zhonu v škole vôbec nestíham..hrozné čosi..už chcem piatok, aby som sa Vám mohla plne venovať :oops: …Tak dneska som mala chuť na niečo sladučké a peknučké a hlavne na dalších zo svojich miláčikov 😀 čiže jednoducho…TaDaH a Druhá rýchlovka je na svete ..:o!

P.S: Ehm..dúfam, že sa bude poviedka páčiť 😉

tumblr_mbsj6pPTUR1qzmyxeo1_500

CATEGORY of the STORY : 7 minutes in heaven

FANDOM: BTOB (Born To Beat)

COUPLE: MinHyuk & EunKwang / MinKwang

RATING: žiadny

GENRE: yaoi, romance, full of aegyo :oops:

AUTOR: Enny :!:

“Urob to..prosím..chcem to vidieť ešte raz..” prosíkal mladší chlapec.
“Jasné..a ty sa mi budeš znovu smiať, že?” nadul sa MinHyuk.
“Nieee..prečo by som sa mal?…Bolo to naozaj roztomilé..prosíím…prosíím..snád nechceš aby som si tu teraz kľakol na kolená.”  EunKwang nahodil psie očká.
MinHyuk otočil hlavou a snažil sa zadržať jemný úškrn, ktorý sa mu na tvári objavoval zakaždým, ked sa EunKwang choval ako malé, sladké dievčatko.
Leader sa však nedal odbyť, bral to ako áno…Postavil sa z gauča a kľakol si priamo pred MinHyukové kolená..hodil naňho zúfalo prosiaci pohľad a znovu spustil:
“Prosím Minie…ešte jedno aegyo..sľubujem, že už žiadne od teba nebudem chcieť až do konca života..ehm..počkať..to je strašne dlho..to nevydržím…tak potom do konca mesiaca..prosím…”
MinHyuk bez toho aby sa naňho pozrel (vedel, že keby to urobil, pri najmenšom by ho mal chuť pobozkať a to by bolo divné, pred ostatnými členmi skupiny) odpovedal: ” To celo-životné by sa mi páčilo viac…”
“Nevyjednávaj..prosím..urob to..Len jedno aegyo..nič viac” naliehal blondáčik.
“Ja vyjednávam?..Kto mi tu teraz navrhoval obchod?” tmavovlsáok sa pozrel na Eunieho a zlovestne nadul líčka.
“íííííp…” vyletelo z Eunieho..neznášal ten Minieho pohľad..bol taký strašidelný…moooc creepy.
MinHyuk sa rozrehotal na celú miestnosť, hned potom…čo z EunKwangových úst vyšiel ten neidentifikovateľný zvuk.
“Z čoho sa smeješ?” nechápal svetlovlások.
“Z teba..” smial sa dalej Minie.
“Hee?” zdesil sa Eunie.
“Lepšie povedané z tvojho aegya…nedalo sa z toho nerozosmiať, to bola  taká moja obranná reakcia proti tebe..inak by som sa asi neudržal…hmm..bolo to až príliš roztomilé…na toto by som si dokázal zvyknúť hned.” vysvetľoval Minie a nežne sa usmieval na kamaráta.
Leaderovi sa nahrnula červeň do tváre, odvrátil pohľad od staršieho a neisto sa opýtal: ” Pred čím by si sa neudržal?”
MinHyuk , povedal dosť po tichu na to aby ho počul len EunKwang a nikto iný z miestnosti: ” Nič..nechaj to tak..nie je to dôležité..”
“Muselo byť..cítim, že bolo..prečo mi to nepovieš?”  pýtal sa ustarostený Eunie.
“Nechcel si náhodou vidieť moje aegyo?” zmenil MinHyuk rýchlo tému a na jeho tvári sa objavil veselý úsmev…bol až príliš dobrý herec v skrývaní svojich pravých pocitov..a až príliš dobre vedel odbočiť od témy, o ktorej nemal chuť hovoriť..toto robí vždy..
Svetlovlások ešte chvíľu rozmýšľal..ale nechcel prísť o zábavu..preto prykývol hlavou a čakal čo jeho hyung urobí.
Tmavolások žmurkol: “Tak sa priprav…tvoj dongsaeng sa ide predviesť.”
EunKwang zatľapakal ..MinHyuk začal vydávať zvuky, ktoré zneli ako ” pui pui..” so svojou tvárou predvádzal rôzne grimasy, ktoré sa mali rovnať roztomilosti (ehm..nie som si istá, či v jeho prípade sa to tak dá pomenovať..prepáč Minie, ale musíš uznať, že aj ked z teba odpadávam..toto aegyo nie je :D..a nechmur sa na mňa!)..no namiesto rozplívania sa.. Eunie dopadol na zem v obrovskom záchvate smiechu..Ani Minie nedokázal reagovať ináč (ved by aj skusil niečo namietať!” :D)…rozosmial sa padol vedľa svojho kamaráta..chvíľku sa spolu rehotali, ked sa MinHyuk posadil, ztieral si slzy z tváre a opýtal sa: ” Takže ty takto..hej?”
EunKwang sa snažil upokojiť: ” Prepáč..ale vážne som sa nedokázal nesmiať..v.živote som nevidel lepšie aegyo tomu ver..”
“Ty jeden..” povedal Minie a začal svojho kamaráta štekliť po celom bruchu, ten sa rozrehotal ešte viac..bol až príliš šteklivý…
“No tak vy dvaja..už ste na rade..” prerušil ich zrazu Peniel, ktorý sa aj s ostatnými členmi na tých dvoch pekne zabával..
MinKwang sa upokojili…” Ako na rade?…Čo myslíš?..” opýtali sa.
“Ako to čo myslím?..Celý večer tu hrajeme hru na pravdu a odvahu..a vy ste jediný, ktorý si ešte nič nevybrali..”
“A musíme to hrať?” opýtal sa tmavovlások.
“Hyung…myslím, že sa nič nestane..ak budeme súhlasiť s jedným kolom. ” povedal leader.
Len on jediný vedel svojho hyunga obmäkčiť..:” Tak dobre..ale len jedno kolo.” súhlasil.
Ilhoon naňho namieril prstom a vyzval ho: ” Pravda alebo odvaha?”
“Pravda..ehm..počkať takto ma budete otravovať s blbosťami..takže rovno odvaha.” uvážil Minie.
HyunSik sa zaškeril na Peniela..prikývol naňho..ako by si dávali nejaké znamenie či čo…Peniel prehovoril: ” Tak dobre potom..tvojou úlohou je ísť spolu s leaderom do mojej izby..zatvoríme vás tam na 7 minút..a uvidíme čo sa stane.”
“He?..Nechápem..počkať 7 minút..to je dobré k čomu?” opýtal sa leader..vôbec nechápal o čo im šlo.
“My vieme o čom hovoríme..len tam chodte.”
“No dobre no…tak pod.” povedal Minie zdvihol sa zo zeme a prešiel do určenej izby. Eunie ho následoval, aj ked ešte stále nechápal zadanie úlohy..ale bola zadaná jeho hyungovi..takže by sa nemal starať o to, čo musí urobiť…
Ked už boli obidvaja v izbe HyunSik za nimi zatvoril dvere a zakričal: “7 minút chlapci..ani o sekundu viac!”
” Čo chystajú?” opýtal sa leader..odpovede sa však nedočkal..namiesto toho si ho MinHyuk k sebe rýchlo pritiahol a pobozkal ho. Bozk netrval dlho..nechcel riskovať, že by zaňho dostal ešte po hube..ale vedel, že to musí urobiť..vedel to už dávno..
EunKwang sa na hyunga zdesene pozrel…”Čo to bolo?”
MinHyuk pozrel do zeme: ” To o čom som nechcel hovoriť pred nimi…to čo som chcel už povedať dávno. Prepáč, ale ja som nikdy nevedel..ako vyjadriť svoje city:”
“Hyung…ty…ako dlho?” opýtal sa blondáčik..mal pocit, že mu každú chvíľu jeho srdce prebije hrudník..tak silno mu bilo.
“Od strednej..od kedy ťa poznám EunKwang…viem, že som to nijako nenaznačil..ale jednoducho som nechcel aby si si myslel, že som divný..bál som sa..avšak v poslednej dobe je to oveľa silnejšie než ja…už som to nedokázal vydržať..” vysvetľoval Minie a snažil sa nepozerať do Eunieho očí.
“A že nevieš správne vyjadrovať city..vidíš čo to mnou urobili tvoje slová?” opátal sa EunKwang hľadiac na svojho hyunga.
MinHyuk sa naňho nechápavo pozrel..” Moje telo..celé sa rozochvelo..ide mi vyletieť srdce z hrude a do očí sa mi tlačia slzy šťastia…” vysvetľoval blondáčik.
“Čo?…EunKwang ty sa nehneváš?” opýtal sa hyung.
“Myslím, že by som sa choval inak..keby som sa hneval..ty by si to už mal vedieť…už dávno som chcel aby si to urobil…už dávno som chcel patriť len tebe…” povedal blondáčik.
Tmavovlások mal pociť, že umrie šťastím..nikdy by nečakal, že aj Eunie bude k nemu cítiť to isté…
“Zrejme budem musieť využiť svoj post leadera..pretože vidím, že inak to s tebou nehne..” povedal EunKwang.
“He?” nechápal Hyuk.
” Prikazujem ti..pobozkaj ma!..prosím..”
MinHyukovi už nebolo treba zbytočných slov, pristúpil k blondáčikovi, pohladil ho po líci, potom rukou prešiel do jeho hustých vlasov, začal masírovať pokožku hlavy a bokzával ho…Preskúmal mu podrobne každý kútik tých sladkých úst..jazykom prešiešl po bielych zúbkoch..Pohral sa s jeho jazykom..Cítil sa akokeby práve vyhral v lotérii, akokeby sa práve znovu narodil..ale bolo to oveľa lepšie..ani jeden z nich nedokázal presne popísať, ako sa v tej chvíli cítili…
V tom sa dvere do izby rozleteli do korán, dnu vstúpil Peniel s ChangSubom…MinKwang na nich zdesene hľadeli..rýchlo sa od seba odtrhli..snažili sa tváriť, že sa nič nestalo..aj ked už bolo asi neskoro..
“Hovoril som ti, že skôr či neskôr by si to tí dvaja konečne priznali.” zaškeril sa Peniel.
“V poriadku, takže koľko ti to dlžím?” opýtal sa ChangSub.
“Hej ..počkať o čo tu ide?” opýtal sa nervózny MinHyuk.
“Stavil soms a so ChangSubom, že sa dnes počas hry dáte konečne dokopy..a ako som predpokládal ChangSub prehrál.” zasmial sa.
“Využili ste nás?” opýtal sa Minie, ale bol odignorovaný.
“Navaľ stovku.” Peniel nastavil packu k Changovi..ten vopchal ruku do zadného vrecka, vybral z nej malú čiernú peňaženku a hľadal zapýtané peniaze.
“Nabudúce sa stavím o väčšiu čiastku.” smial sa Peniel.
MinHuyk vybuchol: ” Budete ma už konečne počúvať?…Ako to, že ste nás tak využili?”
“Nesťažuj sa..chceš povedať, že ti nie je dobre?…Myslím, že sú uspokojené obe strany..teda až na mňa..pretože moja peňaženka je teraz o 100 wonov ľahšia..takže nič moc no…” konštatoval Chang.
“A navyše nikto z nás nie je slepý..medzi vami to v poslednej dobe až príliš dobre klapalo..bolo jasné, že sa ľúbite..a keby sme vás nemali radi ..tak by sme to neurobili..a práve preto sme boli taký  zákerný.” hovoril Peniel.
Leader sa len rozosmial, MinHyuk sa naňho zadíval pohľadom * nehovor, že te be to nevadí* ale ked si uvedomil, že vlastne majú pravdu..nenamietal už absolútne nič.
Po zbytok večera,spolu členovia čumeli na akísi nový film…zaitaľ čo sa MinKwang od seba ani na chvíľočku neodlepili…bolo im spolu až príliš dobre…Vlastne ked sa to tak vezme..stále boli takto spolu..takže sa nič nezmenilo..až na tú skutočnosť, že sú si absolútne istý so svojimi citmi…

 

 

BTOB (Born To Beat)- Lover Boy (Inspiration..can´t stop singing 😀 )

(2)(0)

2 Comments

Leave A Comment